Witam Was moi drodzy.
Jestem Bartek, lat 21 pochodzę z Choszczna, Ci co się nie orientują, miejscowość ta znajduję się blisko Szczecina ( jakieś 70km ). Jestem miłym, uprzejmym i kulturalnym szarym obywatelem, staram się nigdy nie sprawiać nikomu zawodu, zawsze staram się sam do czegoś dojść. Jestem bardzo bezpośredni, uczciwy i szczery co czasami stawia mnie w niezręcznej sytuacji. Interesuje się informatyką, którą to też studiuje lubię uprawiać sport, jeździć na rowerze, pływać a nawet czytać książki co nie każdym to się zdarza. Jestem typem człowieka majsterkowicza lubię rozbierać małe i duże rzeczy na najmniejsze części a potem składać je z powrotem w całość.
Jak się tutaj znalazłem. Hmm można powiedzieć że przez wujka google ^^ Przeglądałem strony w poszukiwaniu jakiś nowinek/recenzji ze świata gier no i defakto natrafiłem na Was. Zauważyłem że wasz poziom osobisty jak i kulturalny jest bardzo wysoki, widzę że szanujecie każdego szarego obywatela jak Ja, dzięki czemu pewnie zostanę tutaj na dłużej. Byłem 2 lata na MPCforum ( pewnie każdy zna te że tak się wyrażę śmieszne forum gdzie Administracja szanuje tylko swoich a szarych obywateli ma głęboko gdzieś ), uczęszczanie na tamtym forum skończyło się nie mile jak opisałem wcześniej, mam nadzieje że tutaj będzie znacznie lepiej.
Pozdrawiam