Witam

No, witam wszystkich - właściwie byłem kiedyś użytkownikiem tego forum - ale młody i głupi i teraz czytając posty które wówczas pisałem płakać się chce. :P A że passów nie pamiętałem postanowiłem założyć nowe konto (raczej dobry krok) - interesuje się grafiką na pewno przedstawię Wam tutaj moją galerię. Głównie grywam w gry fps ale też i w mmorpg (np. Conquer). Aktualnie szukam jakiegoś innowacyjnego mmorpg - być może coś u Was znajdę? Ano grywam jeszcze na serwerach Role Play może ktoś i tu w to pyka? :)

Witaj, mam nadzieję, że znajdziesz ^^ A w jakie MMOFPSy aktualnie grasz?

Póki co Battlefield 3 i wyczekuje z zapałem na trójkę którą planuje zamówić przed premierą - filmik z gameplaya miodny, po prostu gry takiej jakości jeszcze nie było no chyba że uncharted. :D Czasami grywam póki co w singla Dead space 2 (do fps'ow moim zdaniem też można go zaliczyć ale innego typu) planuje pobrać Americans army no i oczywiście już czwarty rok w Counter Strike. ^^ Od razu sie zapytam - jest tu jakiś dział, poddział poświęcony grafice? Znaleźć nie mogę ale kto to wie. :P

//Edit: Łał doszukałem się starego konta sprzed czterech lat ale postów już nima. :P

http://mmorpg.org.pl/forum/user/602-ryuuku15/

Ah... Pamięta się jak nie wiedziałem jak się pisze "The Best" i napisałem sobie w opisie de best. :P

Cześć

Siema!. Miłego pisania:)!

Cze

wiedzimin wita cię

Witoj mistrzu.

Witam. :)

Cześć ;]

Cześc! :)

Hey, hi, hello

Witam.

No, witam wszystkich - właściwie byłem kiedyś użytkownikiem tego forum - ale młody i głupi i teraz czytając posty które wówczas pisałem płakać się chce. :P A że passów nie pamiętałem postanowiłem założyć nowe konto (raczej dobry krok) - interesuje się grafiką na pewno przedstawię Wam tutaj moją galerię. Głównie grywam w gry fps ale też i w mmorpg (np. Conquer). Aktualnie szukam jakiegoś innowacyjnego mmorpg - być może coś u Was znajdę? Ano grywam jeszcze na serwerach Role Play może ktoś i tu w to pyka? :)