Witam :)

Witam wszystkich no to może zacznę :P.

Mam na imię Artur. Mam 19 lat. Pochodzę z Bytowa (Woj.Pomorskie) . Czym się interesuję : oczywiście gry MMORPG , muzyka klubowa , DJ-ing.

Gry w które grałem najdłużej lub gram : WoW , Lineage 2 ,Aion ,Ultima Online , GW , Cabal Online.

Gry w które grałem po trochu : Prawie wszystkie jakie wymienione na tej stronie xD

No i na koniec powiem , że w końcu przeglądam i przeglądam tą stronę codziennie przez już nieokreślona ilość czasu w końcu postanowiłem się zarejestrować :)

Siema

Hmm witamy :)

Siemano!

Pomorskie? Ja Kwidzyn, również Pomorskie ; ) I również zajmuję się muzyką. Jak ogarniasz np. FL Studio to możemy coś rozkminić, dla mnie gatunek obojętny. Props! :)

ALOOHHAA

Witamy serdecznie.

Ahoj!

Ja też z pomorza, Witaj

Hey, Hi, Hello :P

Aka'Magosh!

Mam na imię Artur

A my nie...

Żarcik, witamy!

Hi, Hey, Hello :)

Siema. Miłego pisania na forum. ;]

ema

warn_ico.png
Za kolejny odkopany temat. - Cree

Witam wszystkich no to może zacznę :P.

Mam na imię Artur. Mam 19 lat. Pochodzę z Bytowa (Woj.Pomorskie) . Czym się interesuję : oczywiście gry MMORPG , muzyka klubowa , DJ-ing.

Gry w które grałem najdłużej lub gram : WoW , Lineage 2 ,Aion ,Ultima Online , GW , Cabal Online.

Gry w które grałem po trochu : Prawie wszystkie jakie wymienione na tej stronie xD

No i na koniec powiem , że w końcu przeglądam i przeglądam tą stronę codziennie przez już nieokreślona ilość czasu w końcu postanowiłem się zarejestrować :)