Witam,
Mam 13 lat, ale zachowuję się poważniej. Mam na imię ( trochę głupio ) Oktawian. Interesuję się głównie nauką języka japońskiego, kamieniami ( według niektórych to nudne, lecz naprawdę niektóre są warte podziwiania ), zjawiskami paranormalnymi ( tak dokładniej to "humanoidami" oraz duchami ),oraz oczywiście marnowaniem czasu przed komputerem. Z muzyki to słucham poczynając od metalu alternatywnego, przez nu i heavy metal aż po black metal, oczywiście jeszcze słucham hard rock'a i tak lekko gothic rock'a . Hmmm... moimi ulubionymi grami są : Gothic (1,2,3 i 4 a jak będzie 5 to także nie pogardzę ), sims'y i różne wymagające logicznego myślenia, a z tych mmorpg to : shaiya, metin2 (już nie przepadam, lecz nie zapominam dobrych chwil z nim), rakion, LOCO i kilka innych. Z filmów to wszystkie horrory (pomijając te sceny przedstawiające przybliżoną produkcję dzieci) oraz niektóre filmy fantasy, książek ulubionych nie mam, ale lubię je czytać. Jestem pokojowo nastawiony i nie przed wszystkimi się otwieram, wolę siedzieć w cieniu w ostatnich ławkach.
Pozdrawiam.