Witam

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow portala MMORPG. Nazywam sie Tomek i mam 23 lata. interesuje sie grami komputerownimi RPG cRPG oraz MMORPG. Nie bede robil listy gier w ktore gralem bo jest ona ogromna z 30+ pozycji ale najwiecej czasu spedzilem przy Lineage 2 i w tej chwili gram w DN(Dragon Nest). Najbardziej mnie ciekawi oraz na nia oczekuje to GW2 jak wiekszosc napewno graczy. Zycze wszystkim milej gry(w co kolwiek gracie) oraz do zobaczenia na forum oraz w grach MMO.

Witam. ;)

Witaj:)

Czołem.

Witam. Mam nadzieję ,że będziesz przestrzegał regulamin forum :)

Ahoj!

Joł ci ;)

Siema czołem

http://komixxy.pl/925626/Doslowny-Maciek ;[

Ave

Yo Madafaka :rolleyes:

cze :)

Hell'o miło poznać

hej ! :)

Czołem!

@UNSTOPPABLE WIN !

Yo !! Niech Ci się dobrze pisze :r

Cześć

Nie wszystkim wyszło z nałogu dobro przyzwoitego forumowicza "RybSon" .... Cześć witaj!! ... nigdy nikogo nie witałem czuj się ...!!

Cześć.

Siemka

warn_ico.png
Za odkopywanie starych tematów. - Cree

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow portala MMORPG. Nazywam sie Tomek i mam 23 lata. interesuje sie grami komputerownimi RPG cRPG oraz MMORPG. Nie bede robil listy gier w ktore gralem bo jest ona ogromna z 30+ pozycji ale najwiecej czasu spedzilem przy Lineage 2 i w tej chwili gram w DN(Dragon Nest). Najbardziej mnie ciekawi oraz na nia oczekuje to GW2 jak wiekszosc napewno graczy. Zycze wszystkim milej gry(w co kolwiek gracie) oraz do zobaczenia na forum oraz w grach MMO.