Witam

Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym w tym temacie przedstawić się i opisać krótko jak zacząłem historie z grami MMO.

No więc, Mam na imię Mateusz i mam 17 lat. Chodzę do szkoły i uczę się jako elektromechanik pojazdów samochodowych. Interesuje się motoryzacją oraz różnego rodzaju grami :) .

Przygodę z MMO rozpocząłem niestety od Tibi, ale trzeba mi to wybaczyć miałem wtedy może 11 lat :) . Później przez mój komputer przewinęły się choćby takie gry jak: World Of Warcraft, League of Legends, Combat Arms, Warrock itp. Nie mam ulubionego typu gier więc trudno mi znaleźć tą odpowiednią. Mam nadzieję że na forum zostanę miło przyjęty i że zagrzeje tu miejsce :) .

Witam.

Siema.

Witam.

Spamer.

Cześć :P Miłego zbierania warnów w naszej kochanej społeczności :)

Spamer.

Spamer! A tak w ogóle to siema. :P

Siemka.

Witam.

Miłego użytkowania forum.

Dziękuje wszystkim za miłe powitanie :)

Witam, i przepraszam za offtop ale napisałeś że zaczynałeś od tibi niestety? dlaczego nie stety wstydzisz się że grałeś w tą grę? ja również grałem w tą grę i się nie wstydze, ba! nawet chętnie do niej wracam od czasu do czas.To jest jedyny mmorpg który mnie naprawdę wciągnał.

Elo zią.

@Macius666 Napisałem tak bo jest to gra dość kontrowersyjna i zależy od gustu. Mając 11/12 lat wydawało mi się że to bardzo dobra gra, ale kiedy zobaczyłem inne gry typu World Of Warcraft i tp to moim skromnym zdaniem Tibia nie miała najmniejszej szansy do porównania :) .

Żeby nie było offtopu, jeszcze raz dzięki za powitanie :)

Witam ;d

Eloszka! Miłego klikania!

Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym w tym temacie przedstawić się i opisać krótko jak zacząłem historie z grami MMO.

No więc, Mam na imię Mateusz i mam 17 lat. Chodzę do szkoły i uczę się jako elektromechanik pojazdów samochodowych. Interesuje się motoryzacją oraz różnego rodzaju grami :) .

Przygodę z MMO rozpocząłem niestety od Tibi, ale trzeba mi to wybaczyć miałem wtedy może 11 lat :) . Później przez mój komputer przewinęły się choćby takie gry jak: World Of Warcraft, League of Legends, Combat Arms, Warrock itp. Nie mam ulubionego typu gier więc trudno mi znaleźć tą odpowiednią. Mam nadzieję że na forum zostanę miło przyjęty i że zagrzeje tu miejsce :) .