Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta... Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera
Witam
Yo Yo YO my Brother masz wiele zainteresowań tych co ja
Witam Nie opuść szybko naszego stada O.o
Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta.Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera
do NWA z tego co wiem ostatnio czesto uczeszcza The Game . A tylko zagraniczny HH czy PL tez?
a jak tak to kto?
Grasz w RoMa... zapodaj nickiem tez wymiatam tylko podaj tez serva.
Spawnpl serv PvP
A tak poza tym to Ema i One Love
Grupa została założona w 1986r, a zakończyła działalność w 1991r.The Game urodził się w 1979r, więc raczej nie był w N.W.A (napewno).Muzyka tylko zagraniczna głownie Eazy-E Dr.Dre, Ice Cube, Snoop Dogg, Mc Ren, TuPac i oczywiście zespół N.W.A
Gram na Siochain nick: Pielegniarka
Ave! Btw szybko wpisałeś sie w tym dziale
No to ja cię też powitam
YoYo
Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta... Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera