Witam

Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta... Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera ;)

Yo Yo YO my Brother masz wiele zainteresowań tych co ja ;)

Witam :P Nie opuść szybko naszego stada O.o

Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta.Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera

do NWA z tego co wiem ostatnio czesto uczeszcza The Game :). A tylko zagraniczny HH czy PL tez? :D a jak tak to kto? :)

Grasz w RoMa... zapodaj nickiem tez wymiatam :D tylko podaj tez serva.

Spawnpl serv PvP

A tak poza tym to Ema i One Love :)

Grupa została założona w 1986r, a zakończyła działalność w 1991r.The Game urodził się w 1979r, więc raczej nie był w N.W.A (napewno).Muzyka tylko zagraniczna głownie Eazy-E Dr.Dre, Ice Cube, Snoop Dogg, Mc Ren, TuPac i oczywiście zespół N.W.A

Gram na Siochain nick: Pielegniarka

Ave! Btw szybko wpisałeś sie w tym dziale :D

No to ja cię też powitam

YoYo ;)

Cześć! Nazywam się Paweł w lutym skończę 15 lat, pochodzę z małego miasteczka w Warmii Pieniężna.Interesuję się muzyką z Zachodniego Wybrzeża jak i grami MMORPG, moją pierwszą grą tego typu było Mu online, Obecnie pykam w Runes of Magic.Jak każdy słucham muzyki moimi ulubionymi wykonawcami są chłopacy z N.W.A, Snoop Dogg, Dresta... Uprawiam również sporty piłka nożna, koszykówka.Wieczorami lubię sobie siąść w wygodnym fotelu i obejrzeć Hypera ;)