Witam ; ]

Hiho, zwą mnie Piotrek,w sumie bardziej fisher ale jak kto woli. Jestem z rocznika 97(znając fora internetowe, pojawi się spam trolololo dzieciak etc. ale będzie się z czego pośmiać.) Moje upodobania co do mmo: Przede wszystkim dobre, dynamiczne PvP a nie jakieś anemiczne klikanie 1-9, oraz system PK( tutaj tibia nie ma sobie równych, nie ma to jak wrzask na VT KU*** PK!). MMO w które grałem dość sporo, i miło wspominam Tibia, S4 League, Maple story, Cabal.

Poza graniem w mmo lubię sobie obejrzeć ze 2-3 epy, ewentualnie całą serie na raz Anime na raz moje ulubione to Clannad.

Oprócz wyżej wymienionych grywam na gitarze oraz lubię posłuchać starego, dobrego rocka/metalu

Cześć, ech te anime :P

Nadal nie potrafię zrozumieć całego tego hype'u na punkcie Anime, obejrzałem ze 2 odcinki Black Lagoon, czy jakoś tak i ni cholery mi się to nie podoba.

Mój Imiennik i Mój rocznik :D

Ja gram na perkusji. :<

drummer-always-behind-the-band-thumb.jpg

Tak więc Witamy cię w naszym gronie. ;)

Helloł :)

Siema ;D Miłego pisania na forum ;) (Też jestem z rocznika 97 ;D)

I Blaanid coś takiego jak Anime trzeba po prostu lubić xd ja na przykład w Anime siedzę od małego i do tej pory mi się nie znudziło ;D

Cześć, miłego użytkowania forum.

Siemka, miłego nabijania postów.;)

Cześć, miłego trollowania w postach. :D

@Blaanid

A może tylko Black lagoon nie przypadł Ci do gustu, jest masa innych anime :D.

Witam, miłego pisania na forum (mój rocznik ;))

Witam, milego uzytkowania forum. Zapoznaj sie z regulaminem, abysmy sie w przyszlosci nie poroznili : ).

Blaanid, wiesz ja na swoim koncie mam jakieś 160 seri, siedzę w tym parę lat, i żeby zacząć trzeba obejrzeć coś konkretnego ; ]

Siemano, miłego pisania :) Zaczynam dostrzegać, że teraz z młodszymi łatwiej się dogadać niż z tymi "dorosłymi" :P

Ja także lubię anime, najlepsze Bleach !!! :D

Cześć kolego. :)

Siemka, mój rocznik ;). Miłego pisania na forum.

Coś posypało się tych nowych ostatnio, może to i dobrze? Witaj :)

Siemka. Miłego pisania. :)

Hiho, zwą mnie Piotrek,w sumie bardziej fisher ale jak kto woli. Jestem z rocznika 97(znając fora internetowe, pojawi się spam trolololo dzieciak etc. ale będzie się z czego pośmiać.) Moje upodobania co do mmo: Przede wszystkim dobre, dynamiczne PvP a nie jakieś anemiczne klikanie 1-9, oraz system PK( tutaj tibia nie ma sobie równych, nie ma to jak wrzask na VT KU*** PK!). MMO w które grałem dość sporo, i miło wspominam Tibia, S4 League, Maple story, Cabal.

Poza graniem w mmo lubię sobie obejrzeć ze 2-3 epy, ewentualnie całą serie na raz Anime na raz moje ulubione to Clannad.

Oprócz wyżej wymienionych grywam na gitarze oraz lubię posłuchać starego, dobrego rocka/metalu