Witam

Witam

Jestem Piotrek, mam 16lat oraz staram się o technikum informatyczne.

W MMO gram od dawna, aktualnie gram w league of legends, counter strike oraz "nołlajfie" w skyrima.

Serwis Mmorpg.org.pl odkryłem chyba rok temu ale jakoś nie miałem sensu się rejestrować(ale kiedyś trzeba)

Żeby nie było, grałem w wiele mmorpg ale niektóre strasznie się nudzą po jakimś czasie lub nie ma sensu ich ciągnąć na dłuższą metę.

Akurat dziś pobieram allods i zobaczymy czy się opłaci.

do "CiasteczkowyPotwor" Czy ja napisałem, że to mmo? aktualnie go szukam, a w te 3 gry po prostu gram.

Witaj Piotrek,

akurat lol, cs i skyrim to nie mmo. :P

No siema i witam ;)

Czeeeść Piotrek, miłego pobytu :)

Witam, miłego pisania :D

WitamJestem Piotrek, mam 16lat oraz staram się o technikum informatyczne.W MMO gram od dawna, aktualnie gram w league of legends, counter strike oraz "nołlajfie" w skyrima.Serwis Mmorpg.org.pl odkryłem chyba rok temu ale jakoś nie miałem sensu się rejestrować(ale kiedyś trzeba)
Witaj Piotrek,akurat lol, cs i skyrim to nie mmo.

Chyba nie pisał, że to mmo. ;)

A tak ogólnie to witaj Piotrek i miłego czytania forum.

Witom!

Cze, miłego pisanka :)

Witaj, mile spedzonego czasu.

Siems ;) Miłego i oby jak najdłuższego pobytu.:)

Witam

Jestem Piotrek, mam 16lat oraz staram się o technikum informatyczne.

W MMO gram od dawna, aktualnie gram w league of legends, counter strike oraz "nołlajfie" w skyrima.

Serwis Mmorpg.org.pl odkryłem chyba rok temu ale jakoś nie miałem sensu się rejestrować(ale kiedyś trzeba)

Żeby nie było, grałem w wiele mmorpg ale niektóre strasznie się nudzą po jakimś czasie lub nie ma sensu ich ciągnąć na dłuższą metę.

Akurat dziś pobieram allods i zobaczymy czy się opłaci.

do "CiasteczkowyPotwor" Czy ja napisałem, że to mmo? aktualnie go szukam, a w te 3 gry po prostu gram.