Cześć. Już jakiś czas jestem na forum i nie miałem okazji się przedstawić. Mam na imię Przemek, mam 15 (w paź.16) lat a mieszkam w miasteczku Pleszew.
Interesuję się elektroniką, zwłaszcza komputerami, przez co staram się dostać do Technikum Informatycznego. Lubię poczytać dobre książki, głównie fantasy.
Moim ulubionym pisarzem jest Glenn Cook. Przeczytałem jego 10-tomową sagę o Czarnej Kompanii. Podoba mi się styl, w jakim są napisane książki.
Poza tym przeczytałem całą sagę o Wiedźminie, w Pieśniach Lodu i Ognia jestem na 2. tomie, a na Cykli Inkwizytorskim stanąłem na Łowcy Dusz (4.), bo następnego tomu nie ma w mojej bibliotece.
Z gier lubię zwłaszcza RPG'i, choć ostatnio zaczynam się zagłębiać w strategie. Obecnie gram w Vindictusa, Diablo III i BF3.
Jestem zagorzałym fanem Sabatonu, trochę mniej Linkin Parku. Niedawno znalazłem Thousand Foot Krutch i Disturbed. Moje ulubione kawałki to 40:1 Sabatonu i World of Confusion ostatniego zespołu.
Trochę się rozpisałem, ale wydaję mi się, że niczego nie pominąłem. Aha, uwielbiam pisać Kiedyś na laptopie miałem parę dobrych opowiadań, ale gdzieś przepadły, ale jestem w trakcie pisania jednego nowego
Tak więc pozdrawiam Wszystkich, Cye!