Witam , nazywam się Paweł i mam 13 lat ;)Bardzo dużo wymagam od gier mmorpg , przez to zagrałem w wiele mmorpg i w niewiele gram .Lubie jechać na deskorolce , grac w piłkę i sluchac rocku . Odwiedzam to forum od 3 mies , moja ulubiona gra mmo to Knight online . Przygodę z mmo zaczełem od 10 lat grając w Mu online .Pochodze z Koszalina. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych . Mam nadzieje ze czegoś się od was naucze.
Witam
No witaj, witaj. Wreszcie ktoś kto od razu przyznał się ile ma lat. I nie ma problemu. Serdecznie witam! I proszę Cię na przyszłość nie spamuj!
//Czyżby aluzja do mnie? - R3m4ke
//A jakże bym mógł? Tak ogólnie powiedziałem - Kubox66
Kubox to chyba logiczne nie??;D
//Ale co logiczne? Nie zrozumiałem - Kubox66
Ajj Kubox66 logiczne jest to żeby nie spamował nie;D??
//No wiesz, nie dla wszystkich jest to logiczne - Kubox66
są wyjątki nie;D??
Witom jo Cie
ELLO!
Co do tych błędów ortograficznych t kropka jest zaraz po ostatniej literze w zdaniu ale spox! Acha! Napisałeś, że nie będziesz popełniał błędów ortograficznych, a ja radzę Ci uważać na interpunkcyjne!
test sie udał! W tych postach mozna pisać HTML-em tylko zamiast "" są "[" i "]"!
Witojcie
Ahoj ^
Cześć, Czołem kluski z rosołem
Saluto
Sie masz.
Witam , nazywam się Paweł i mam 13 lat ;)Bardzo dużo wymagam od gier mmorpg , przez to zagrałem w wiele mmorpg i w niewiele gram .Lubie jechać na deskorolce , grac w piłkę i sluchac rocku . Odwiedzam to forum od 3 mies , moja ulubiona gra mmo to Knight online . Przygodę z mmo zaczełem od 10 lat grając w Mu online .Pochodze z Koszalina. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych . Mam nadzieje ze czegoś się od was naucze.
No i to się chwali
Witaj
Lo PS: To tak mialo byc ))
Cóż, ortograficzne da się w miarę przeboleć, ale do poprawnej polszczyzny zawsze się muszę czepiać ( bez obrazy, taki już jestem [wytresowany przez moją szanowną p. od języka polskiego i dyrektor mojej szkoły jednocześnie.). Sam mam 15 lat i przeszedłeś już granicę wieku, którego nienawidzę ( 12 lat, większość 12 latków jest jakoś dziwnie porąbana). Witam, zapraszam, trwaj dalej, chłopie.