Witam na imię mam Bartek lat 19 (3 dni temu skończone) w gry MMORPG gram z 4-5 lat może dłużej nie pamiętam kiedy zacząłem odwiedzać tą stronę ale trochę już tu zaglądam i jakoś dziś trafiłem na temat o moim (obecnie) ulubionym anime SAO i postanowiłem w końcu się zarejestrować. Aktualnie mało gram w gry MMO nieraz tylko w Aiona i WoTa przygotowanie do matury zabiera mi zbyt dużo czasu a i tak pewnie jej nie zdam . Znacznie więcej czasu poświęcam oglądaniu anime i czytaniu mangi z tym po prostu nie umiem walczyć jak widzę ze wychodzi nowy odc. anime to nie ma zmiłuj się muszę po prostu obejrzeć
.Do moich zainteresowań dochodzą jeszcze sesje RPG które gram z znajomymi w internacie w którym siedzę od niedzieli wieczorem do piątku wieczorem
przeważnie gramy w D&D, Warhammera, Neuroshime i sesje własne(z obawy o zdrowie psychiczne innych nie będę tego opisywał
).
Witem wszystkich obecnych użytkowników mam nadzieję że zaglądanie na te forum trochę mi urozmaici życie i moja osoba nie będzie wam zbytnio przeszkadzać popisał by jeszcze trochę ale muszę do internatu jechać znów 4h w samochodzie... może nie dojadę i nie będą się musiał na sprawdzań uczyć
.
Ps.
Pewnie i tak zamiast się uczyć będę całą noc grać w D&D :D