Chciałabym się przedstawić. Mam na imię Wiktoria , właściwie wchodzę juz na portal i forum od jakiś 2 lat , ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. Lubię wszystkie gatunki mmo ale najbardziej jednak mmorpg , grałam w bardzo wiele mmo ale jakoś mnie nie przyciągają dłużej niż na miesiąc.Jedyną grą jaka wciągneła mnie na 6 lat ,to było moje pierwsze mmo Lineage 2 .Obecnie czasami pogrywam , ale teraz więcej czasu spędzam nad Gw2. Co do stylu mmo to lubie najbardziej powszechny fantasty , ale do innych nie mam zastrzeżeń.Co do muzyki , nie mam jakoś specjalnie upatrzonego gatunku , moim ulubionym zespołem jest Linkin Park ale lubię też posłuchać innych rzeczy.Co do telewizji , patrzę za zwyczaj na to co leci od filmów wolę anime ,obecnie patrzę cały czas na moje ulubione Fairy Tail.
Zazwyczaj rozmawiam z ludźmi kulturalnie i jestem przyjacielska , nie obrażam ludzi z tego powodu że oni lubią to a ja nie.
Mam bardzo dużę poczucie humoru, czasami wręcz przesadnie mi odbija
Lubię grać z klanem , przyjaciółmi .Jeśli chodzi o komunikatory to bywam tylko na nich jak dobrze znam ludzi , jakoś zawszę nie wiem czemu nie chcę być na komunikatorze , wstydliwa jestem
Mam nadzieje że dobrze mi sie będzie z wami pisać ^^