Witam. Na waszym portalu bawię się już od dłuższego czasu jednak dopiero teraz postanowiłem że wypadałoby się przedstawić
Imię:Adrian D.
Zamieszkały: Sosnowiec
Nie Karany! xD
Zapewne nie zaskoczy was fakt iż jestem fanem MMORPG Gram w ten typ gier już od około 12 roku życia, czyli około 6 lat. Jak zapewne część już z was zgadła mam teraz 18'stke, a dokładniej kończę ją za 20 dni czyli 24 sierpnia. Informacja dla pań: tak Mój znak zodiaku to "Panna" xD Moja przygoda z MMO zaczęła się kiedy zauroczyło mnie pewnie wam wszystkim znane Diablo II, owszem może to typowe MMO nie jest ale od tego wszystko się zaczęło aż po dziś dzień. Teraz z niecierpliwością wyczekuje Diablo III.
Gry w której najwięcej grałem i które najbardziej mnie zafascynowały to min. : Diablo II, MU, Silkroad, Ragnarok, Lineage II, Cabal przez okres 6 lat właśnie tym grą poświęciłem najwięcej czasu. Aktualnie czekam na Aion Online i przygotowuje się do Kupna Konsoli PS3 gdyż zaczynają wychodzić na tą że konsole gry MMORPG i będę ciekawy ich rozwiązania. Szczególnie napaliłem się na 2 tytułu a mianowicie: Blade&Soul i Lineage III które ponoć ma wyjść na PS'a. Tak wiem to jeszcze dalekie terminy jednak ślinka mi cieknie na myśl o nich jak i samo zaciekawienie jak NCSOFT przełoży to na grę Padem
Oprócz MMO jestem także w jakimś stopniu fanem Mang Bleach i Dragon Ball, oczywiście nie myślcie sobie że mam powyklejany pokój plakatami z Ichigo albo Songiem lub co lepsze czesze się jak Super Sajan xD
I tak jeszcze można pisać i pisać ale komu to się będzie chciało czytać
Pozdrawiam Forumowiczów i liczę na Miłe Przyjęcie do waszego grona