Witam.Nazywam się Tomek mam 15 lat i gram w gry mmo od 2 lat. Mam dyslekcje ale staram sie pisać poprawnia więc prosze mnie zrozumieć. Pozdrawiam.
Witam
Drogi Tomku, jest taka cudowna przeglądarka jak Mozilla Firefox, która podkreśla Ci błędy oraz niezastąpiony Microsoft Word, który również sprawdza błędy. Nic tu po Twojej dysleksji (nawet nazwę własnej przypadłości źle zapisałeś). A tak, witam.
Siemasz.
Czesc, tez mam takowa przypadlosc, ale chyba radze sobie niezgorzej. Jak mam jakies watpliwosci, to wyraz sprawdzam na...Google. Pisze jedna z wersji, ktora wydaje mi sie wlasciwa. Jak wyszukiwarka nie sugeruje poprawki, to znaczy, ze jest OK:).
Cześć. Miłego pisania na tym forum. Mam nadzieje, ze będziesz dłużej.
Witam Miłego pisania ^^ zostan na dluzej
Witom w stadzie.
Coraz to nowi użytkownicy! Miło, bardzo miło!
Witaj w niszczarce mózgów XD.
Dzisiaj nikt nie zepsuje mi humoru. Nawet jeżeli by bomba pierdolneła na na warszawe, albo coś. Ni C***a.
Yo Master!
Witam! Ja mam napady wściekłości, nadmierną ruchliwość i się żyje!
W BIEDRONIE BĘDĄ GRY!! JA LECE O 7. Jakie to szczęście że mieszkam w miasteczku B)
Nie pisz takimi kolosami (byla czcionka 7)- Dzz
Witam.
Nie przejmuj się na szczęście jest tylko takich dwóch nudziarz co za brak przecinka potrafią zbanować
Tak? Muszę ich poznać.
Spójrz w lustro i podaj mu rękę.
Spójrz w lustro i podaj mu rękę.
haha, teraz się czepiają interpunkcji, a wcześniej kuboszek treści i spamu.
nigdy nie chciałbym zostać modem :<
btw Servus
Witam.Nazywam się Tomek mam 15 lat i gram w gry mmo od 2 lat. Mam dyslekcje ale staram sie pisać poprawnia więc prosze mnie zrozumieć. Pozdrawiam.