Witam!

Witam jestem Patryk i lubię grać od czasu do czasu w gry mmo. Zarejestrowałem się na tej stronie dzięki koledze z nickiem "Brono"

Grywam i grywałem w wiele gier, a większości to gry przez internet.

Grywałem między innymi w cabal online, flyff, shot online, kick(Śp)online, dekaron, dragonica, sun online, wow, atlantica, mu online, ragnarok, savage 2

z mmofps to counter strike, combat arms, cod4, fear combat.

gry wija www to ogame, imperion, wolnifarmerzy, zielone imperium, thecrims,

a i jeszcze warhammer 40k dawn of war.

to tyle jeśli chodzi o moją sieciową przygodę. Z niecierpliwością teraz czekam na takie gry jak, aika online, tera online, blade and soul...

Pozdrawiam

Jeśli kończysz kropką, zacznij wielką literą. Poza tym, pisze się via, nie wija. -Slod.

Witam. Mam nadzieję , że trochę u nas pozostaniesz x]

No no no witam :D sąsiedzie z 500 m xD obyś tu trochę posiedział :)

też czekam na takie gry

Ta. Dzień dobry.

Siema.

Witam. Może coś o muzyce, innych zainteresowaniach prócz gier.

CoD 4 to nie mmofps, ale witaj.

CoD 4 to nie mmofps, ale witaj.

Dlaczego nie ? Skoro CS został uznany w konkursie za taki , to CoD też jest mmofps:)

Cze

Siema. Miłego pisania na forum. ;) Zostań na dłużej.

Witam. Może coś o muzyce, innych zainteresowaniach prócz gier.

Muzyki mało słucham ale jak już to jest to przeważnie Hardstyle lub jakiś rap ale musi być o określonej tematyce.

Natomiast moje zainteresowania przede wszystkim Komputery (dziedzina hardware), Jestem Kibicem regularnie uczęszczającym na mecze okolicznej drużyny. Ze sportów lubę siatkówkę, piłkę nożną i od czasu do czasu zagram w ręczną jak mnie najdzie ochota.

Rzeczownik w środku zdania powinien być pisany małą literą. Kończymy zdanie kropką, nie przecinkiem. -Slod

edit 0czk0//

co za miodek no :lol:

Witam. ;)

Witam jestem Patryk i lubię grać od czasu do czasu w gry mmo. Zarejestrowałem się na tej stronie dzięki koledze z nickiem "Brono"

Grywam i grywałem w wiele gier, a większości to gry przez internet.

Grywałem między innymi w cabal online, flyff, shot online, kick(Śp)online, dekaron, dragonica, sun online, wow, atlantica, mu online, ragnarok, savage 2

z mmofps to counter strike, combat arms, cod4, fear combat.

gry wija www to ogame, imperion, wolnifarmerzy, zielone imperium, thecrims,

a i jeszcze warhammer 40k dawn of war.

to tyle jeśli chodzi o moją sieciową przygodę. Z niecierpliwością teraz czekam na takie gry jak, aika online, tera online, blade and soul...

Pozdrawiam

Jeśli kończysz kropką, zacznij wielką literą. Poza tym, pisze się via, nie wija. -Slod.