Witam ^^

Hej :) na forum wchodziłam dosyć często, ale dopiero teraz założyłam konto, uznałam też, że miło by było się przywitać :) gram już od dłuższego czasu, moje serduszko skradło gw2 tak jak wcześniej gw1 :) tak więc jeżeli ktoś miałby ochotę pobiegać wspólnie po mapkach, zapraszam :) swojego czasu grałam też trochę w Tere, Archeage, PoE i masę tytułów nie-mmo. Tak poza grą zajmuje się rysowaniem ( <3 ) aktywnym wypoczynkiem, właśnie skończyłam technikum i szykuję sie na studia . I to chyba tyle o mnie. Jestem otwarta na wszelkie propozycje do wspólnej gry, oraz tytuły w które jeszcze nie grałam, tak więc śmiało! :)

zdjęć? po co?

Witaj!

Witam. Miłego pobytu na forum życzę.

Ostatnio też była tutaj taka jedna "nowa". Ludzie chcieli jej zdjęcia, więc dała, okazało się, że zdjęcia są fejkowe i wyniknęły z tego różne nieprzyjemne rzeczy.

Witam. :)

Ostatnio też była tutaj taka jedna "nowa". Ludzie chcieli jej zdjęcia, więc dała, okazało się, że zdjęcia są fejkowe i wyniknęły z tego różne nieprzyjemne rzeczy. Witam.

Nie traktuje tego forum jak portalu randkowego, więc nie mam zamiaru udostępniać żadnych zdjęć. Ograniczam się do poznawania ludzi z którymi mogłabym pograć :) that's all. No i również witam :)

Witam witam, uwazaj na trolli i randkowiczow :P.

Proszę, nie używaj określenia gejmerka... To brzmi, fatalnie : D

Also witaj i zapraszam do doty!

Proszę, nie używaj określenia gejmerka... To brzmi, fatalnie : DAlso witaj i zapraszam do doty!

Może i racja. leci edit :D co do doty, może kiedys się skusze :)

Witam witam, uwazaj na trolli i randkowiczow .

z moim zimnym serduszkiem randkowicze szybko się zniechęcą :P hej ^^

Nie, nasi forumowi się nigdy nie zniechęcają XD

Hej ;)

Witaj !

Ave Misza.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Cześć,życzę miłego pobytu na forum

A gdzie Gorky i jego wyzywanie on Nołjajfów?

Witam, witam, witam.

W ostatnim czasie coraz więcej tych nowych. I dobrze.

Cześć Misza. Co rysujesz? Pochwal się :D

Cześć Misza. Co rysujesz? Pochwal się

gdy wpadnie mi coś do głowy, zaraz łapie za ołówek i kartę :P może kiedyś pochwale siś czymś w sekcji FanArtu :P

Cześć, kimkolwiek jesteś po tamtej stronie.

Hej, milego pobytu i mam nadzieje ze nie jestes podobna do poprzedniej "typki" co zakladala tutaj temat ;). No nic, nie bede sie wypowiadal na temat osoby o ktorej nic niewiadomo ;). Milego pobytu i spokojnie, chetnych do gier ci nie zabraknie, ba, az pewnie bedziesz miala ich za duzo. Pozdrawiam ;)

EDIT:\\ Jesli serio jestes dziewczyna to wybacz lekko napieta sytuacje, ale ostatnio byla tu taka dosc nieprzyjemna afera i wgle, wiec z gory przepraszam ;)

Witamy

Co do GW2 od jakiegoś czasu planuje wrócić, może uda się zebrać większa grupke (choć zbieranina tutaj wytrzymuje maksymlnie 2dni…).