Hej na forum wchodziłam dosyć często, ale dopiero teraz założyłam konto, uznałam też, że miło by było się przywitać
gram już od dłuższego czasu, moje serduszko skradło gw2 tak jak wcześniej gw1
tak więc jeżeli ktoś miałby ochotę pobiegać wspólnie po mapkach, zapraszam
swojego czasu grałam też trochę w Tere, Archeage, PoE i masę tytułów nie-mmo. Tak poza grą zajmuje się rysowaniem (
) aktywnym wypoczynkiem, właśnie skończyłam technikum i szykuję sie na studia . I to chyba tyle o mnie. Jestem otwarta na wszelkie propozycje do wspólnej gry, oraz tytuły w które jeszcze nie grałam, tak więc śmiało!
Witam ^^
zdjęć? po co?
Witaj!
Witam. Miłego pobytu na forum życzę.
Ostatnio też była tutaj taka jedna "nowa". Ludzie chcieli jej zdjęcia, więc dała, okazało się, że zdjęcia są fejkowe i wyniknęły z tego różne nieprzyjemne rzeczy.
Witam.
Ostatnio też była tutaj taka jedna "nowa". Ludzie chcieli jej zdjęcia, więc dała, okazało się, że zdjęcia są fejkowe i wyniknęły z tego różne nieprzyjemne rzeczy. Witam.
Nie traktuje tego forum jak portalu randkowego, więc nie mam zamiaru udostępniać żadnych zdjęć. Ograniczam się do poznawania ludzi z którymi mogłabym pograć that's all. No i również witam
Witam witam, uwazaj na trolli i randkowiczow .
Proszę, nie używaj określenia gejmerka... To brzmi, fatalnie : D
Also witaj i zapraszam do doty!
Proszę, nie używaj określenia gejmerka... To brzmi, fatalnie : DAlso witaj i zapraszam do doty!
Może i racja. leci edit co do doty, może kiedys się skusze
Witam witam, uwazaj na trolli i randkowiczow .
z moim zimnym serduszkiem randkowicze szybko się zniechęcą hej ^^
Nie, nasi forumowi się nigdy nie zniechęcają XD
Hej
Witaj !
Ave Misza.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Cześć,życzę miłego pobytu na forum
A gdzie Gorky i jego wyzywanie on Nołjajfów?
Witam, witam, witam.
W ostatnim czasie coraz więcej tych nowych. I dobrze.
Cześć Misza. Co rysujesz? Pochwal się
Cześć Misza. Co rysujesz? Pochwal się
gdy wpadnie mi coś do głowy, zaraz łapie za ołówek i kartę może kiedyś pochwale siś czymś w sekcji FanArtu
Cześć, kimkolwiek jesteś po tamtej stronie.
Hej, milego pobytu i mam nadzieje ze nie jestes podobna do poprzedniej "typki" co zakladala tutaj temat . No nic, nie bede sie wypowiadal na temat osoby o ktorej nic niewiadomo
. Milego pobytu i spokojnie, chetnych do gier ci nie zabraknie, ba, az pewnie bedziesz miala ich za duzo. Pozdrawiam
EDIT:\\ Jesli serio jestes dziewczyna to wybacz lekko napieta sytuacje, ale ostatnio byla tu taka dosc nieprzyjemna afera i wgle, wiec z gory przepraszam
Witamy
Co do GW2 od jakiegoś czasu planuje wrócić, może uda się zebrać większa grupke (choć zbieranina tutaj wytrzymuje maksymlnie 2dni…).