Wybieram się ze znajomymi na Karków HIP HOP festiwal 25 września i stąd moje pytanie. Czy ktoś z Krakowa albo obeznany w tym mieście mógłby podpowiedzieć gdzie znajdę fajne, nie drogie noclegi? Będę bardzo wdzięczny, mamy zamiar zostać tam dwie noce. Z góry dzięki.
Witam
Hotele studenckie powinny być najtańszym wyborem, np. Żaczek. Ewentualnie możesz jeszcze spróbować w akademikach bo w tamtych dniach powinno się jeszcze dać, ale nie jestem pewny.
jak byś mógł to prosiłbym o linki bo chciałbym ich wydzwonić. Ogólnie chciałbym płacić za dobę od 50 do 75 zł. I szukam czegoś w tym przedziale. Ten żaczek, jest ok dziękuję Salek. Poczekam jeszcze na inne oferty ale żaczek jest w centrum więc okej.
Powiesz mi gdzie najlepiej się ulokować żeby mieć najbliżej do EXPO Areny? Drugi raz będę w Krakowie, chciałbym trochę pozwiedzać.
Z żaczka masz blisko do centrum, ale do EXPO (Zakładając, że chodzi o to centrum na galicyjskiej) to nie bardzo. Nie wiem co chcesz zwiedzić, więc też nie za bardzo Ci mogę pomóc. Wiele ciekawych rzeczy jest na rynku czy kazimierzu więc z Żaczka jest w miarę blisko.
Tak chodzi mi o to centrum. Tam odbywa się festiwal i tam chciałbym mieć najbliżej, zwiedzanie swoją drogą ale jeżeli jest coś bliżej EXPO niż żaczek to wolałbym to wybrać. Powiedz w takim razie co jest najbliżej EXPO. Edit: Studenci pozajmowali już najlepsze pokoje i odziwo cena tych ze wspólną łazienką wzrosła do 80 zł za dobe, mowa o żaczku.
Szczerze mówiąc to nic taniej w okolicach EXPO to raczej nie będzie. Przynajmniej z tego co się orientuje, ale słabo tam znam tereny. ; )
to teraz w akcie desperacji poszukuję już czegokolwiek, bo jak mówię. Studenckie wszystkie pozajmowane już... mam nadzieję, że uda się coś znaleźć.
zna ktoś jeszcze coś za 80zł/doba ?
Wybieram się ze znajomymi na Karków HIP HOP festiwal 25 września i stąd moje pytanie. Czy ktoś z Krakowa albo obeznany w tym mieście mógłby podpowiedzieć gdzie znajdę fajne, nie drogie noclegi? Będę bardzo wdzięczny, mamy zamiar zostać tam dwie noce. Z góry dzięki.