Może trochę późno, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
Witam wszystkich, nazywam się Mietek, 7 sierpnia kończę 15 lat. Mieszkam w małej wsi koło Grabowa, która jest małą gminą w łęczyckim. Jako typowy no-lifer nie mam zbyt wielu zainteresowań. Piłka nożna, jakiś film czy dobra książka przygodowa. To co każdy... Doliczę jeszcze jazdę na rowerze i pływanie, ale to sezonowo tylko. Lubię też tworzyć. Pisać, przeobrażać i kompilować to co dzieje się wokoło do innego świata. Mówię sobie że napiszę kiedyś książkę, albo chociaż serię opowiadań. Lecz temu przeszkadza kolejne moje zainteresowanie - lenistwo. Mógłbym robić teraz wiele rzeczy: być u kumpla, nad jeziorem albo robić coś jeszcze ciekawszego... Ale mi się nie chce Podczas mojego pobytu tutaj(prawie rok) zdążyłem sobie wyrobić u niektórych taką a nie inną opinię. Niektórzy mogą mnie kojażyć z arogantem i chamem, a niektórzy z kimś z kim można ciekawie pogadać i zagrać w jakąś gierke. Tak samo jest u mnie w życiu. Przypadek sprawi że będę miał zły humor, i sprawię tym samym sobie wroga do końca życia, innym razem mogę być wesoły i radując się życiem, dzielić się szczęściem z innymi. Z mmo postanowiłem definitywnie skoczyć, bo mają troszkę zbyt zły wpływ na mnie. Ograniczyłem się do gier roomowych - LoL, CoD4 i AS. To chyba wszystko. Jeszcze raz wielkie SIEMA!