Witam

Witam. Potrzebna mi pomoc. Chciałbym kupić sobie nowy sprzęt do gier żeby odpalić Black Desert i inne bardziej wymagające tytuły. Chciałbym również rozwijać się w kierunku edycji filmów wideo, ale mój komputer nie jest w stanie udźwignąć renderu. Lecz nie ma hajsu :/ Aktualnie mam laptopa z GT740M więc nie za bardzo to wszystko działa :/ Mam 2800 a potrzebuje 3800. Jeżeli ktoś byłby tak miły i pomógłby to bardzo dziękuję. Każda pomoc mile widziana. <3

To jest link do zbiórki internetowej - bit.ly/2pEK72N
Z góry dzięki ;)

Ekhm.. A moze tak ruszyl bys swoej szanowne 4 litery i sam zarobil ? Zalosne sa takie posty naprawde... Do czego to doszlo w tych czasach ... Zebranie online ? Rozumie jakis powod aka na rozwoj swojej pasji .. Ale "bo chce pograc w BDO" nosz k... To juz przekracza kazde granice...

Co ja widze? Ogolnie to stach w link wejsc.

Ekhm.. A moze tak ruszyl bys swoej szanowne 4 litery i sam zarobil ? Zalosne sa takie posty naprawde... Do czego to doszlo w tych czasach ... Zebranie online ? Rozumie jakis powod aka na rozwoj swojej pasji .. Ale "bo chce pograc w BDO" nosz k... To juz przekracza kazde granice... 

Tak przyjacielu. Byłem już w robocie stąd te 2800 ;)

Tak przyjacielu. Byłem już w robocie stąd te 2800 

To jeszcze miesiąc pracy i będziesz miał 3800, a może nawet więcej, nie widzę żadnego problemu. Nikt nie da Ci za darmo 1000zł, żebyś mógł sobie pograć.

Ja Ci dam 1000zł jak mi wbijesz gathering na Master 10. :D

Spokojnie. Sezon ogorkowy sie zaczyna to sobie dorobisz. Nikt w pelni normalny nie da Ci kasy. Tez bym wiele rzeczy chcial i nie mam. Poki co to osmieszyles sie i jestes spalony na tym forum.

Ziomeczki, kompa mam ale przydałoby mi się nowe auto. Dojeżdzanie na imprezy biegowe jak rmg czy spartan trochę zdezelowało mojego dwudziestoletniego lanosa więc mam nadzieję, że pomożecie. DeSpecu jak masz 2800 to z polowe byś dorzucił do autka co?

To w sumie ciekawe zjawisko takie zbiórki bo mimo, że to głupie to niektórym się udaje.

PS. Swojego kompa spłacałem dłużej niż grałem w BDO, dla którego go kupiłem ;p

Witam. Potrzebna mi pomoc. Chciałbym kupić sobie nowy sprzęt do gier żeby odpalić Black Desert i inne bardziej wymagające tytuły. Chciałbym również rozwijać się w kierunku edycji filmów wideo, ale mój komputer nie jest w stanie udźwignąć renderu. Lecz nie ma hajsu :/ Aktualnie mam laptopa z GT740M więc nie za bardzo to wszystko działa :/ Mam 2800 a potrzebuje 3800. Jeżeli ktoś byłby tak miły i pomógłby to bardzo dziękuję. Każda pomoc mile widziana. <3

To jest link do zbiórki internetowej - bit.ly/2pEK72N
Z góry dzięki ;)