Witch Awakening Stream

Jeśli ktoś jest zainteresowany to od startu serwera w środę będę streamował. W streamie będzie rush questa dla Witchki po to by być w pierwszej 300 osób, które zrobią ten Q i dostaną specjalny unikalny tytuł. Potem zajmę się robieniem broni, planuję popchanie jej aż na TET.. zobaczymy jak wyjdzie. Później poznawanie skilli i innych, kukły strzeżcie się, potem test skilli pod pvp i pve... a wszystko to w doborowym towarzystwie zakręconych kumpli ;)

Wszystko powinno zająć duuużo czasu.

Chętnych zapraszam

Jaka broń na TET ? Masz już dandeliona naszykowanego ? xD

Powodzenia z tym tet :)

Brzmi ciekawie, na pewno wpadnę zobaczyć co i jak :)

zapewne nie będzie opóźnień w patchu, także stream od 15 leci z koksem :D ... będzie się działo... miesiące przygotowań do tego jednego dnia :P

Dzięki za trzymanie kciuków... przez Wasze dobre serca ciężko było wbijać failstacki i tylko jeden item udało się zrobić :P. Na szczęście ten najważniejszy :D:D

Wczoraj była zabawa, dziś planuję siąść jak praktycznie typowy nołlajf i porobić coś czego wcześnie nie mogłem, questy gdzie moby mnie wbijały w krzesło i stwarzały nie lada problemy.

Mam zamiar wybrać się na SULFUR i Więzienie... STream zaraz odpalam... zobaczymy jak będzie szło :D

#EDIT:

Będzie maintenance z powodu kilku blędów związanych z nowymi awakeningami. przerwa potrwa od 10 do 13, także po 13 siadam i jadę z koksem :D

Jeśli ktoś jest zainteresowany to od startu serwera w środę będę streamował. W streamie będzie rush questa dla Witchki po to by być w pierwszej 300 osób, które zrobią ten Q i dostaną specjalny unikalny tytuł. Potem zajmę się robieniem broni, planuję popchanie jej aż na TET.. zobaczymy jak wyjdzie. Później poznawanie skilli i innych, kukły strzeżcie się, potem test skilli pod pvp i pve... a wszystko to w doborowym towarzystwie zakręconych kumpli ;)

Wszystko powinno zająć duuużo czasu.

Chętnych zapraszam