Jaki z buildów dla witcha jest lekki w prowadzeniu i przyjemny , bez wymagania 30 exalted orbów :F. Wróciłem sobie po przerwie do gry tu wszystko, drzewko się zmieniło nie mam pojecia co teraz się dzieje.
Witch Build - lekki i przyjemny
Ja preferowałem na początek build na Glacial Cascade z echo spell. Dosyć fajnie się gra. Dodatkowe spelle to już od Ciebie zależy. Preferuje też build pod barrage+cast on crit strike+gmp+ ice spear ale to już na wyższych lvlach. Zapewne są tutaj bardziej doświadczeni gracze, którzy znają lepsze buildy
Arc Witch pod Ele, bądź pod Crit
Lekki i zdecydowanie przyjemny. Sam utworzyłem około 6 różnych witch, porównując gameplay nimi.
Zdecydowanie ARC
Odnośnie Skill tree, znajdziesz mnóstwo w sieci - znajdź pod low budget.
Bądź co bądź, nie kieruj się oczywiście nim w 100%, staraj się wprowadzać lekkie zmiany - dlaczego?
Buildy zawarte w sieci są budowane przez jednostkę - każdy ma inny styl prowadzenia swojej postaci jak i samego czystego gameplay`u nią.
Jeżeli pojawią się jakieś dodatkowe pytania odnośnie Witch - zapraszam do gry
StylisheR_O
Jaki z buildów dla witcha jest lekki w prowadzeniu i przyjemny , bez wymagania 30 exalted orbów :F. Wróciłem sobie po przerwie do gry tu wszystko, drzewko się zmieniło nie mam pojecia co teraz się dzieje.