Witch - pierwszy set

Witam :) Mam postaci Witch dobilem jakos do 56 lvl i tutaj pojawia sie problem bo niestety nie ulepszalem jakos za bardzo mojego ekwipunku. No i nastal czas na zrobienie sobie eq :) No i niestety nie wiem co takiego kupic jaka sbroje itp czy moglby mi ktos rozpisac tutaj jaki set najlepiej kupic itp aby to sie oplacalo.

jedziesz tradycyjnie z grunilem (ewentulanie alternatywa roccaba) potem stopniowo w maire progressu zmienaisz na boss gear

Jako broń liverto/off hand bierzesz steel dagger.. a eq to Grunil ;P

Jeśli Cię stać to kupuj z miejsca +15/PRI i zacznij od broni do grindu, na Twoim lv i jako witch dasz rade mając z 60-80 DP.

gościu zamieścił ładny poradnik jak począkowo się ubierać przed założeniem konkretnego setu itd.

obrazki nie są z broniami witch ale nie ma to najmniejszego znaczenia, z boku są opisy i podane nazwy itemów oraz pełen opis, jest to dobry poradnik i pozwala dość tanio się ubierać. Co najważniejsze pokazuje kolejne kroki nad czym się bardziej skupiać.

http://imgur.com/a/7Jpym

Najważniejsze przy witche to fakt, że naszym zdaniem jest zabijać a nie głaskać moby, więc swój cel bardziej koncentrujemy na AP a DP to dodatek.

Witam :) Mam postaci Witch dobilem jakos do 56 lvl i tutaj pojawia sie problem bo niestety nie ulepszalem jakos za bardzo mojego ekwipunku. No i nastal czas na zrobienie sobie eq :) No i niestety nie wiem co takiego kupic jaka sbroje itp czy moglby mi ktos rozpisac tutaj jaki set najlepiej kupic itp aby to sie oplacalo.