Witchblade build

Witam, otoz chce zrobic witchblade i zastanawiam sie nad jego subklasa, oraz buildem. Prosilbym o rade, ktora subklasa jest lepsza na pvp, jak i pve i build do subklasy. Z gory dzieki i pozdrawiam.

Ehh... Powiem tak: lepsza będzie ta klasa która ci się spodoba,a build do niej sam wybierz to wtedy będzie najlepszy (dla ciebie)

eh, nie takiej odpowiedzi oczekiwalem, ale dzieki za pomoc; D Wiadome, ze sprobuje sam, ale zawsze pomoc z bardziej doswiadczonych graczy jest mile widziana; D

Nie ma w C9 czegoś takiego jak 'klasa lepsza w pvp'. W tej grze liczą się umiejętności. Z mojej strony polecam Ci poczytanie sobie o skillach każdej z klas i wstępnym zadecydowaniu, która bardziej będzie Ci pasowała. Jeśli ogarniesz to nawet obojętnie jaką postacią wygrasz na przedziale 30-40lv z kimś średnim na 50+. Gorzej jest już z dungami, jeśli ułożysz sobie lub zdobędziesz w jakiś sposób build pvp, na dungach master tak łatwo już nie będzie, aczkolwiek bez potów także da się przejść. Ja osobiście sam wybrałem sobie klasę oraz sam ułożyłem sobie build. Jedyne co potrzebujesz to ok 2h wolnego czasu i w miarę dobry jęz. angielski.

Witam, otoz chce zrobic witchblade i zastanawiam sie nad jego subklasa, oraz buildem. Prosilbym o rade, ktora subklasa jest lepsza na pvp, jak i pve i build do subklasy. Z gory dzieki i pozdrawiam.