Witojcie :P

No cóż, zupełnie świeży na forum nie jestem, choć stary i spleśniały też nie... Ale przywitać się zapomniałem i chcę naprawić swój błąd. Błagam was o wybaczenie, uginam me kolana, całuję stopy i dłonie w siebie składam. Tymczasem imię me brzmi Michał, z Łodzi pochodzę. Przygoda ma z MMO 7 wiosen temu się rozpoczęła, a tychże mam 17. RPGi uwielbiam i z tym się nie kryję. Polubiłem to forum i się zaklimatyzowałem :P Ave.

Spleśniały Piolcz mówi siema :D

Sie masz.

Witaj miłego pisania:)

Pochodzisz z Łodzi, a posługujesz się gwarą śląską? " Witojcie "

Witam.

wiedzimin wita cie z otwartymi ramionami

LE BIENVENU

O, fan Wiedźmina? Widzę, że mamy w takim razie coś wspólnego ^^ I dziękuję za powitania :P A tam, gwara śląska od razu... Tak oryginalnie żeby było :D

Krótko i na temat : Cześć i czołem.

Witam! Mamy wspólne imię ;)

Ją zią!

Zatem i my powitamy Cię oryginalnie - po staropolsku chlebem i solą:

902jkl.jpg

A pochwalisz się jakiż to tytuł wciągną Cię siedem lat temu w dobrze znaną nam otchłań MMO?

Dzięki :D A ten tytuł to był Knight Online, moje pierwsze MMO. Z resztą bardzo fajne, tylko te boty i grafika... :P

Pochodzisz z Łodzi, a posługujesz się gwarą śląską? " Witojcie "Witam.

Od kiedy to jest gwara śląska? W każdej wsi tak mówią :P Mosz, godej, trzymej.

No cóż, zupełnie świeży na forum nie jestem, choć stary i spleśniały też nie... Ale przywitać się zapomniałem i chcę naprawić swój błąd. Błagam was o wybaczenie, uginam me kolana, całuję stopy i dłonie w siebie składam. Tymczasem imię me brzmi Michał, z Łodzi pochodzę. Przygoda ma z MMO 7 wiosen temu się rozpoczęła, a tychże mam 17. RPGi uwielbiam i z tym się nie kryję. Polubiłem to forum i się zaklimatyzowałem :P Ave.