Witojcie ( wstydniś )

Witam Was. : )

Wiem, że to komiczne witać się z Wami poo hę, dość długim pobycie tutej, ale jakoś nie wiedziałem kiedy się przedstawić. ( Łoś to Twoja wina Pało ;** )

Mam na imię Paweł mam 18 wiosen, chodzę do 2 klasy liceum profilowanego... Mieszkam w mieścinie o zacnej nazwie Rybnik, na śląsku.

Jestem naiwniakiem, pesymistą, marudą, nerwusem, błędnym romanantykiem. ( taaak, z kobitami mi różnie idzie )

Hm, ludzie mówią, że nie lubię samego siebie, jestem dość samo krytyczny, ale dobrze mi z tym... : )

Staram się pomagać innym, czasem bywam nie taktowny iiiiii nieszczery.

Interesuję się od łepka grami Rpg, bowiem dopiero od roku z miesiącami gram w Mmorpg.

Tytuły Rpg, które mnie urzekły to Fallout, Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, Arcanum.

W real life trenuję football, to jedyna z niewielu rzeczy, która daje mi sporo radości, dodatkowo lubuję w książkach fantasy. ; )

To tyle, więc miło Was poznać. : )

Kłaniam się nisko

Lepiej późno niż wcale;D

A widzisz?Twój pierwszy temat.;D

Jestem naiwniakiem, pesymistą, marudą, nerwusem,

jesteś do mnie podobny ;D witaj, witaj ;>

witam Cie bardzo serdecznie hehe :D

dlugo ci zajelo to przywitanie sie z nami :P

Saluto

Witaj Ha Ha Ha

Witam. Myślałem, że ta spamerska mania witania się po długim pobycie na forum Cię ominęła. No ale mówi się trudno :P

Witaj Kebro czemu dopiero teraz się z nami przywitałes? :huh:

Kebra potrzebował trochę czasu aby się przełamać :P

wkońcu się przywitał :blink:

Bry

Zapomniałeś dodać że jesteś jeszcze spoko gościu, mistrzuu :P, szacun i witoj pało :D.

A Hooy to Ja też Cie witam Bracie :)

Joł! i Ello!

381postów(czy jakoś tak)(jak na to patrzyłem :mellow:) i przywitanie. Też tak zrobię :lol: !!!

Długo jesteś i dopiero teraz się przywitałeś :lol: Może jesteś jak w temacie ,,Wstydniś :P "

Konichila , pomyslec twoj 1 temat ...

Witam Was. : )

Wiem, że to komiczne witać się z Wami poo hę, dość długim pobycie tutej, ale jakoś nie wiedziałem kiedy się przedstawić. ( Łoś to Twoja wina Pało ;** )

Mam na imię Paweł mam 18 wiosen, chodzę do 2 klasy liceum profilowanego... Mieszkam w mieścinie o zacnej nazwie Rybnik, na śląsku.

Jestem naiwniakiem, pesymistą, marudą, nerwusem, błędnym romanantykiem. ( taaak, z kobitami mi różnie idzie )

Hm, ludzie mówią, że nie lubię samego siebie, jestem dość samo krytyczny, ale dobrze mi z tym... : )

Staram się pomagać innym, czasem bywam nie taktowny iiiiii nieszczery.

Interesuję się od łepka grami Rpg, bowiem dopiero od roku z miesiącami gram w Mmorpg.

Tytuły Rpg, które mnie urzekły to Fallout, Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, Arcanum.

W real life trenuję football, to jedyna z niewielu rzeczy, która daje mi sporo radości, dodatkowo lubuję w książkach fantasy. ; )

To tyle, więc miło Was poznać. : )