Wizardry Online

Ja gram nick Zabuza (nie wiem czemu ale zrobilo mi sie Zabuza Zabuza xD )

Fighter lvl 3

Mógłby ktoś podać link do dl ? Dostałem się do bety (key z wczoraj) i miałem dostać e-mail z info ale jak się dzisiaj okazało coś zablokowało konto e-mail i przez to nic na skrzynkę nie przychodziło.

Dzięki za pomoc.

Ja gram nick Zabuza (nie wiem czemu ale zrobilo mi sie Zabuza Zabuza xD )Fighter lvl 3

Ja zrobiłem sobie przerwę, ale mogę znowu zagrać. Również Fighter, Toyotomi Natsumi lub Toyotomi Nana (Whipseruje sie do "Soul", czyli dajesz tylko Toyotomi w whisperze).

Napisz na PW jak będziesz on.

Soul: Enaryss. Postać: Kerr. Zapraszam. Póki co to chyba sobie nie pogram bo myszka mi się zepsuła ,a na touch pad gra się niewygodnie :)

Wiem, że gra ma nałożone NDA (co jest swoją drogą komiczne, bo wersja japońska funkcjonuje już od dłuższego czasu), tak więc nie można za dużo zdradzić - lecz podyskutować o grze można.

Jestem ciekaw kto się dostał z forum, miło było by wspólnie pograć, bo gra jest nastawiona głównie na party.

I właśnie z tym party rodzi się taki problem, że nie wiem która klasa jest najprzydatniejsza. Kleryk przez długi okres czasu nie ma nic by się samemu obronić, ciągle tylko pomaga party - wie ktoś czy opłaca się nim grać na dłuższą metę?