Ja gram nick Zabuza (nie wiem czemu ale zrobilo mi sie Zabuza Zabuza xD )
Fighter lvl 3
Ja gram nick Zabuza (nie wiem czemu ale zrobilo mi sie Zabuza Zabuza xD )
Fighter lvl 3
Mógłby ktoś podać link do dl ? Dostałem się do bety (key z wczoraj) i miałem dostać e-mail z info ale jak się dzisiaj okazało coś zablokowało konto e-mail i przez to nic na skrzynkę nie przychodziło.
Dzięki za pomoc.
Ja gram nick Zabuza (nie wiem czemu ale zrobilo mi sie Zabuza Zabuza xD )Fighter lvl 3
Ja zrobiłem sobie przerwę, ale mogę znowu zagrać. Również Fighter, Toyotomi Natsumi lub Toyotomi Nana (Whipseruje sie do "Soul", czyli dajesz tylko Toyotomi w whisperze).
Napisz na PW jak będziesz on.
Soul: Enaryss. Postać: Kerr. Zapraszam. Póki co to chyba sobie nie pogram bo myszka mi się zepsuła ,a na touch pad gra się niewygodnie
Wiem, że gra ma nałożone NDA (co jest swoją drogą komiczne, bo wersja japońska funkcjonuje już od dłuższego czasu), tak więc nie można za dużo zdradzić - lecz podyskutować o grze można.
Jestem ciekaw kto się dostał z forum, miło było by wspólnie pograć, bo gra jest nastawiona głównie na party.
I właśnie z tym party rodzi się taki problem, że nie wiem która klasa jest najprzydatniejsza. Kleryk przez długi okres czasu nie ma nic by się samemu obronić, ciągle tylko pomaga party - wie ktoś czy opłaca się nim grać na dłuższą metę?