Wizardy Online - warto?

Witam.

Ostatnio podczas poszukiwań jakiegoś ciekawego tytułu mmorpg natrafiłem na Wizardry.

Jakie jest wasze zdanie na temat tej gry?

Czy gra ma dużą społeczność?

mod_ico.png
Poprawiam nazwę tematu bo ma błąd. - crracked

Pisze się wizardry, nie wizardy.

Gra ma dość skromną społeczność, ponieważ jest niedopracowana. Fabularnie nic specjalnego, IS nieciekawy, systemy zrypane a grafika średnia. Nie tego oczekiwano po onlajnowej kontynuacji bardzo dobrej gry singlowej. Chińczycy wzięli dobry tytuł i zrobili go po swojemu chcąc wybić się na znanej marce. O ile Everquesty, Vanguard czy np DC są udanymi produkcjami SoE to Wizardry już niekoniecznie.

Zgadzam się z Xaorusem w 100%. Grałem w Betę i nawet omijając te niedopracowania i błędy to gra jest brzydka, nudna. Permanentna śmierć to jedyne co ją jakoś wyróżnia wśród większości MMO.

Tyle, że chyba dzięki ISowi tej śmierci można uniknąć.

dokładnie tak

Nie polecam wizardry w zadny mwypadku...nabilem tam soul rank 14 i przestalem...ta gra to jeden wielki grinder jedyne co tam sie robi to grind.

Jak chcesz marnowac zycie na grind to polecam..

A co do smierci nawet bez ISa smiercw tej grze jest niemozliwe...nieznalem osoby ktora by tam zginela...a gralem dwa miesiace..

z repatable questow dostajemy itemy dzieki ktorym zwieksza sie szansa na revive a quest jest bardzo prosty i mozna go robic ile sie chce

Witam.

Ostatnio podczas poszukiwań jakiegoś ciekawego tytułu mmorpg natrafiłem na Wizardry.

Jakie jest wasze zdanie na temat tej gry?

Czy gra ma dużą społeczność?

mod_ico.png
Poprawiam nazwę tematu bo ma błąd. - crracked

Pisze się wizardry, nie wizardy.