Władca Pierścieni : Podbój

Założyłem ten temat z prośba o komentarzach. Co sądzicie o tej grze ? Czy grał już ktoś z was w nią ? jaka jest grywalność ? i czy warto w nią grać. jaka jest grafika? Bo właśnie się zastanawiałem nad nią czy jest fajna czy jakaś denna :mellow::unsure::o

//Regulamin, punkt 7.3., ostrzeżenie :mellow::unsure::o - Mr. Hania

Czy ty k**wa możesz użyć interpunkcji? Może przecinek gdzieś postaw? 5 minut siedziałem i to próbowałem rozszyfrować.

Czy ty k**wa możesz użyć interpunkcji? Może przecinek gdzieś postaw? 5 minut siedziałem i to próbowałem rozszyfrować.

Dobra sory. Następnym razem będę pamiętał.

Nie następnym razem,tylko teraz! Bo temat jest nadal aktualny.

A co do samej gry to...Jak dla mnie ujdzie.

Ja Ci radzę poprawić szybko,bo jak wparuję Hania to będzie nieźle.

//Za późno, wparowałem - Mr. Hania

Prędzej czy później wiedziałem że to zrobisz :)-Kuboszek

MUHAHAHA Hania robi zadyme...

A ja mam pytanie troche inne... czy takiego tematu nie bylo ? :P I tochyba nawet ja go robilem.

Sama gra moze byc.. mi sie nawet podoba... znaczy tak gra jednostkami dystansowymi jak mag czy lucznik jest dla mnie beznadziejne... a jednostkami ktora walcza w kontakcie bliskim jak warrior czy assassin jest nawet ok.

Założyłem ten temat z prośba o komentarzach. Co sądzicie o tej grze ? Czy grał już ktoś z was w nią ? jaka jest grywalność ? i czy warto w nią grać. jaka jest grafika? Bo właśnie się zastanawiałem nad nią czy jest fajna czy jakaś denna :mellow::unsure::o

//Regulamin, punkt 7.3., ostrzeżenie :mellow::unsure::o - Mr. Hania