To jest gra tekstowa bo takie lubię i takowe mnie interesują to nie ma być w stylu maronem czy tibi
Dzięki za pomysł myślę,że uniwersum post-apokaliptyczna mogło by fajnie wyjść więc mam następną prośbę mogli byście podesłać jakieś ciekawe spójne obrazki :
i nazwę gry jakieś fajna post-apokaliptyczna nazwa ![:D]()
header - 1000x288 (jest to obraz na górze przedstawiający nazwę gry i uniwersum )
footer - 1000x116 (dół strony)
hero/profil - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza postać więc to jest taka mała miniaturka np: głowy bohatera naszego)
heroh/profilh - 80x100 (po najechaniu na ikonkę wyskakują niewielkie zmiany wyżej wymienionego obrazka że najechaliśmy na niego)[nie koniecznie musi być]
map - 80x100 (po kliknięciu wyskakują obszary w które mamy się udać, więc ma być to ikonka mapy jak sama nazwa wskazuję
)
maph - 80x100
town - 80x100 (po kliknięciu wyskakuję miasto, w którym kupujemy/sprzedajemy przedmioty,pojedynkujemy się z innymi itd.)
townh - 80x100
rank - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza pozycja w rankingu)
rankh - 80x100
mes - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza skrzynka z wiadomościami)
mesh - 80x100
vip - 80x100 (możliwość zakupu konta vip) [jest to tylko wstawka że ew. kiedyś może taka opcja będzie w grze)
viph - 80x100
Page - 601x405 (skromne tło na którym będą nasze statystyki,postać z naszymi przedmiotami) [chodzi mi o same tło]
wrogów już mam
bronie - 64x64 (buty,zbroje,hełmy,tarcze,bronie,pierścienie,amulety,jedzenie)
avatar - 168x194 (ikonka avatara)
jeszcze pozostanie wygląd całej strony głównej i paru innych rzeczy, ale to nie teraz narazie zostanie ta co miałem wcześniej (z gladiatorów
)