Wlasny build dla woja

witam was chcialbym wam napisac fajny i dobry build dla woja a wiedz tak najpierw na M1 aure pozniej berka a po berku sami sobie wybierzcie a wiedz tak gdy dajecie w aure do M1 dwajcie tylko w wit bo sile bedzie dawac aura (ulepszajcie miecze) gdy juz macie na M1 aure dajecie na M1 berka i wtedy dajecie tylko w sile dla mnie ten build jest fajny jak chcecie sprobujcie dawajcie oceny bulidu

Dziekuje

@Trzeba się bardzo wysilić, żeby coś z tego zrozumieć.

Ins4nity

powiedz mi jaki jest inny "sensowyny" build bo w metinie to raczej sa male mozliwosci praktycznie albo latasz takim albo postacia która jest zj.....

no coz na 23lvl rozwalam juz po 1 grupce orkow

a tak z ciekawosci, ile potkow i jakich zuzywasz?

Średnie po 2

2 na sec?:>

2 poty / 1 sec?;>

Myślę jednak że chodziło mu o 2 poty na jedną grupkę, nie sekundę.

To się ironia nazywa :>

W takim razie wybacz... Trudno jest rozpoznać ironie jeżeli nie słyszy się tonu głosu.

witam was chcialbym wam napisac fajny i dobry build dla woja a wiedz tak najpierw na M1 aure pozniej berka a po berku sami sobie wybierzcie a wiedz tak gdy dajecie w aure do M1 dwajcie tylko w wit bo sile bedzie dawac aura (ulepszajcie miecze) gdy juz macie na M1 aure dajecie na M1 berka i wtedy dajecie tylko w sile dla mnie ten build jest fajny jak chcecie sprobujcie dawajcie oceny bulidu

Dziekuje

@Trzeba się bardzo wysilić, żeby coś z tego zrozumieć.

Ins4nity