Zacznę od tego że mój komputer się zawiesza, robi to niespodziewanie o różnych porach. Chętnie dałbym go sarnom na pożarcie tyle nerwów mi sprawia. Pomóżcie proszę
Wniosek co do PC
Wirus? Dużo syfu na dysku? Więcej informacji.
ja wyciągam i patrze w moją kryształowa kule i mówię zasilacz , a tak poważnie podaj nazwę zasilacza oraz temperatury z programu cpu-z
Temperatury w normie. 20-30 stopni karta graficzna, 5-10 stopni procek, mobo 50-60 stopni ale płyta główna to tak zawsze
? 5-10 stopni procek ? czy aby na pewno ? czym ty to chłodzisz ciekłym azotem ? a nazwa zasilacza ?
Trzymam kompa w akwarium, nie posiadam obudowy. Zasilacz Be Quiet 430W
To akwarium wodą zalane czy jakimś olejem? Jeżeli tak to sprawdź czy gdzieś kabel nie jest lekko odłączony czy coś w ten deseń.
nie przestrzegałem zasad BHP już to zmieniłem i jak na razie komp stoi długo, zobaczymy jak się to potoczy
Ooo, widać, że nie jestem sam. Mi też się tak wiesza tzn wieszał parę dni temu. Nagle gdy go wyłączyłem nazajutrz nie chciał się włączyć, płyta główna mi padła. Niech zgadnę twoja płyta to Asus? Jeśli tak to może masz to samo. Rozwiązania nie znalazłem niestety komputer stoi w rogu i czeka na nowego motherboarda :/. Jeśli ktoś by się orientował o co w tym kaman to piszcie.
Zacznę od tego że mój komputer się zawiesza, robi to niespodziewanie o różnych porach. Chętnie dałbym go sarnom na pożarcie tyle nerwów mi sprawia. Pomóżcie proszę