Woda gazowana!

Czy podczas diety i cwiczen moglbym pic wode gazowana? Duzo bardziej wole gazowana niz zwykla, wiec jesli ktos moglby opisac skutki picia wody gazowanej to bardzo bym prosil :)

W ciągu dnia to bez różnicy jaką pijesz, ale jak na treningu będziesz pił gazowaną to źle się poczujesz. Zacznie Ci latać po brzuchu i po prostu będzie chciało Ci się wymiotować przy większym wysiłku. Dlatego albo na treningu nie pij wcale wody (Podobno Karmowski tak robi), albo pij niegazowaną.

Na treningu wiem ze nie powinnienem, ale chodzi mi ogolnie poza.

Jeżeli Ci nie przeszkadzają wzdęcia i odbijanie, albo takich nie masz po wodzie gazowanej, to możesz pić skoro już musisz.

Poki co tego nie zbytnio nie doswiadczylem :D

Ja tam pije codziennie po butelce gazowanej z biedronki i żyje. Bardziej mi smakuje, bo ile można pić zwykłą mineralkę ? Oczywiście jak doda się cytrynki czy coś to jest dobra, ale tak bez smaku..bleee. Najlepsza gazowana moim zdaniem to nałęczowianka. Co najwyżej będziesz miał chwilowe wzdęcia tj. wywalić ci może przysłowiowy bęben :D

chwilowy beben czy na zawsze? to jest obawa, bo jak ma dzialac jak piwo to jednak podziekuje :D

Wody gazowanej nigdy w życiu nie piłeś ?!

Pilem, ale od jakiegos miesiaca pochlaniam ja w sporych ilosciach

Raczej nie powinieneś mieć problemów, o ile nie masz problemów z żołądkiem. Jak coś się zacznie dziać to odstaw ją na chwilę, zobacz czy jest poprawa, jak tak- sry, ale tejże wody nie powinieneś tak "pochłaniać" ;] bo może się skończyć na czymś gorszym niż ból brzucha.

Czy podczas diety i cwiczen moglbym pic wode gazowana? Duzo bardziej wole gazowana niz zwykla, wiec jesli ktos moglby opisac skutki picia wody gazowanej to bardzo bym prosil :)