WoI - pytania/e

Witam, zacząłem grać w WOI, wbiłem dwoma postaciami 40 lvl i tutaj się zaczyna moje pytanie. Nie mam questów scenario, poza (chyba) tymi w Magnetos> jednak żeby się tam dostać potrzeba PT. Czy bez owego party gra dalej jest niemożliwa?

Jeszcze jedno, jak ma sie sprawa z polskimi graczami/gildiami na serverze europejskim?

Czy poza Atlantis jest jakieś duże miasto, bo nie widziałem tłumów :angry:

Z góry dzięki za odp.

Moim zdaniem,w tej grze nic nie zdzialasz jak nie wydasz rl kasy,wszystko jest do kupienia w item shopie poczawszy od mountow konczac na gemach(to chyba jakis zart,gemy w shopie,porazka),wiem co mowie,bo gralem i mialem 92 lvl rangera,ogolnie gry nie polecam,zmarnowalem tylko czas na ta posrana ggre

Też się zastanawiałem nad grą w WOI bo Boi to była wspaniała gra no ale IS. Czy w woi też tak jest? Gra jest zniszczona przez is? Jeśli tak to tylko pogratulować PW.

@greg

Zacytuję klasyka - "pier**lisz". Można grać bez Item Shop i to z sukcesem. Potrzebna jest tylko ogarnięta gildia, a dropy lęcą co chwila. Każdy drop = kasa, za kasę masz itemki + ewentualnie ZEN poprzez Auction House.

@kamikadze

Questy - Instancje - Questy - Instancje. Po 60 lvl rób Dragon Blood, a 90 lvl wbijesz w 3 tygodnie.

guru wiesz ile czasu trzeba grac zeby miec gemy lvl 6 np?a ten co ma kase w rl moze miec i odrazu,mialaem ogarnieta ekipa ;o,bylem najlepszej polskiej gildii na servie(bastion) :o mialem power cos kolo 8k z gemmai lvl 4 ale co z tego skoro item shop jest wyj.... w kosmos,,gorzej niz w boi

Czyli wnioskuje, że trrzeba mieć party :(

Trzeba, inaczej nie pograsz. Po jakims czasie trzeba miec co chwile jakies party w zapasie

guru wiesz ile czasu trzeba grac zeby miec gemy lvl 6 np?a ten co ma kase w rl moze miec i odrazu,mialaem ogarnieta ekipa ;o,bylem najlepszej polskiej gildii na servie(bastion) mialem power cos kolo 8k z gemmai lvl 4 ale co z tego skoro item shop jest wyj.... w kosmos,,gorzej niz w boi

Także byłem w Bastionie i dzień w dzień, od 8:00 laliśmy bossy w EC, Temple i World Boss. Drop leciał jak pojebany, więc w kilka dni można było zarobić 30-50kk, oczywiście jak wydropiło Ci jakiegoś Legendary albo Boss Peta. A za to można już się porządnie uzbroić. I w gemy, i w ZENY i w porządne EQ, chociaż to był najmniejszy problem.

PS Jak jeszcze grasz, pozdrów Bohuna i Zosię.

Potrzebuje jednego prostego postu, który wytłumaczy wszytko.

Wbiłem wszystkimi klasami 40 lvl i każdą zatrzymałem się w tym samym miejscu(questy na Magnetos). Nie ma szans samemu wbić większego lvl bez męczarni na grindzie?

Magnetos to instancja, solo możesz jedynie robić normal:) Spokojnie, wbij z 60 lvl, później expa zdobywasz wyłącznie z dziennych eventów.

No cuż wypada rektuwować temat z nowym pytaniem. Jak do cholery nauczyć peta skilla? Czytałem o tym, ale nie ogarnąłem. Rozpisze sytuacje : mam peta Firesoul Banshee, który ma skill slota auxilary. No i kupiłem 2 początkowe skille, które nie działają >.< Mianowicie Bacis Icestrike i Basic Darkshadow, wiem już, że nie moge ich sbić do głowy petowi bo ma sły slot. I teraz pytanie nr. 2, jaki skill moge kupic i skill trainera w Atlantis, aby mój pet mógł mi bardziej pomagać z walce. Prosze o dokładną nazwe. Z góry dzięki. (znowu)

Skille kupujesz najlepiej z Vending. Ale najpierw musisz odblokować umiejetności w panelu peta, bodajże jakimś gemem - nie pamiętam nazwy. Aha, każdy slot to inny "rodzaj" skilla np. Recovery, Atack itp, więc nie wszystkie skille wjebiesz w pupila.

Weź poszukaj wiki z Battle of the Immortals, są to identyczne systemy.

Masz, po polsku - http://battleoftheimmortals.mmovault.pl/45.skille_petow.html

Skilla kupiłem u pet skill trainera. Juz wydałem 20k na 2 skille, które pewnie wywale czy cuś. Patrzyłem i nie ma żadnego skilla auxliary. Są tylko Attack i jeszcze jakieś, ale na 100% nie ma tego auxilary. Na http://battleoftheim...ille_petow.html to już wchodziłem, ale w WoI jest inaczej ;/

Jestem gotowy na warna za double post, ale nie chce czekać pół roku, aż ktoś zajrzy do teamtu :(

Mam kolejny problem, tym razem z NPC Mileya, którego... nie ma. Kikam na auto tracking, dobiega mi do pewnego miejsca a tam pusto. Ponowne uruchomienie gry nic nie daje, zmiana relamu też. Questa myśle, że dobrze zrozumiałem, że poporstu trzeba z nią pogadać. No niestety nie mam z kim tam rozmawiać. Wie ktoś co się dzieje, czy to poprostu nieumiejętnie przetłumaczyłem sobie questa czy bug w grze?

Witam, zacząłem grać w WOI, wbiłem dwoma postaciami 40 lvl i tutaj się zaczyna moje pytanie. Nie mam questów scenario, poza (chyba) tymi w Magnetos> jednak żeby się tam dostać potrzeba PT. Czy bez owego party gra dalej jest niemożliwa?

Jeszcze jedno, jak ma sie sprawa z polskimi graczami/gildiami na serverze europejskim?

Czy poza Atlantis jest jakieś duże miasto, bo nie widziałem tłumów :angry:

Z góry dzięki za odp.