[WOI] Ranger i kilka pytań

Witam mam kilka pytań dotyczących WOI:

1. Grając Rangerem powinienem dodawać wszystkie staty w DEX czy hybrydzić to z STR ?

2. Czy jest różnica między Petem, z którym biegam od początku, a tym którego mogę zdobyć na większym lvlu ?

3. Co dają ulepszenia do mountów ?

4. Jest jakiś skrót klawiszowy, który przyzywa mounta i to samo w druga stronę ?

5. Clan w WOI otrzymuje się losowo czy to jest coś zupełnie innego niż w innych grach mmo ? Dzisiaj grając ktoś zaczął pisać na clan czacie, a ja ze zdziwieniem się temu przyglądałem, bo nie miałem żadnego komunikatu czy coś takiego że przyłączyłem się do jakiegoś klanu.

6. Jaki jest max lvl ?

Na razie tyle :]

1. Najlepiej tak

2. Jest jeśli masz go wy skillowanego ;)

3. Szybkość poruszania się i możliwy bonus jeśli mount go posiada typu na 1lv masz 500hp to na lv 2 masz 1000hp itp. itd

4. Z bodajze to było

5. Na razie jesteś w paladin clanie takim dla noobów możesz w nim robić clan transport itp

6. To tylko Chuck Norris Wie

1. Grając Rangerem powinienem dodawać wszystkie staty w DEX czy hybrydzić to z STR ?2. Czy jest różnica między Petem, z którym biegam od początku, a tym którego mogę zdobyć na większym lvlu ?3. Co dają ulepszenia do mountów ?4. Jest jakiś skrót klawiszowy, który przyzywa mounta i to samo w druga stronę ?5. Clan w WOI otrzymuje się losowo czy to jest coś zupełnie innego niż w innych grach mmo ? Dzisiaj grając ktoś zaczął pisać na clan czacie, a ja ze zdziwieniem się temu przyglądałem, bo nie miałem żadnego komunikatu czy coś takiego że przyłączyłem się do jakiegoś klanu.6. Jaki jest max lvl ?

To moze odpowiem:

1. Tylko pure DEX.

2. Owszem. Im lepszy pet, im lepszy growth, common itp.

3. Ulpeszenie, czyli Fortify daje dodatkowy bonus do szybkosci i buff dla ownera. Jest to zazwyczaj 500-2000 zycia i premia do ataku.

4. To znaczy jest, ale ustawiasz go na pasku skilli. Dwa klikniecia i tyle.

5. Zachecam do odwiedzenia mojej recenzji. Tam wszystko wyjasnilem w sprawie klanu.

6. A wiesz, ze nie wiem, ale bodajze 120.

4.

Zeby nie zakladac nowego tematu to zapytam was tu: "Slayer" Powinienem mu rozdawac wszystko w Dex czy moze tez w STR? no i czy Slayer powienien isc szczegulnie pod jakis Atrybut(Dark,Fire,Ice) czy moze nie ma to znaczenia. Czekam na wasze rady i POZDRAWIAM

Slayer tylko dex bo str bez high lv +++ nic ci nie da a evasion to podstawa ;) Z tego co wiem to slayer był pod dark sądząc po bonusach z SG jakie były w BoI.

Ja to tam slayera pod hybrydke robię dex+str , potem na większych lvl zaczynasz nieźle kozaczyć , a uwierz mi , że level się łatwo bije do jakiegoś 70-80 lvl ;)

Koło statystyk masz pokazane w co jaka klasa powinna dawać :P Ranger daje w Dex.

GrucA mój 100lv slayer w BOI w +10 eq Pure Dex uwierz mi był wypasiony bardziej niż str/dex. W woi lvl do 100 się łatwo bije wystarczy robić DB i pozostałe eventy, w boi jeszcze łatwiej ;)

To ja też żeby nie zakładać nowego tematu, jak mam dawać staty u Enchancher [nie wiem jak się piszę], a jak u Berzerkera... =D

ENCH - full SPR, Berz - FULL STR.

Ludzie k**wa, next time lookajcie sobie na oficjalną stronę, tam w "Characters" piszę, co macie dawać!!! To samo zobaczycie podczas tworzenia postaci.

Na głównej stronie jest napisane First Stat i Second Stat i nie wiedziałem czy mam dawać w obydwa a w grze nie zwruciłem uwagi, więc przepraszam...

u encha duzo ludzi pakuje w int dla dobrego dmg lub 1:1 spr int

Jeszcze takie małe pytanko czy cała gra opiera się na takim systemie: weź questa, bot(czy jak to nazwać) prowadzi cię w miejsce questa, zabijasz lub z kimś rozmawiasz, wracasz znowu botem, oddajesz questa, bierzesz następnego itd. ?

Bota używasz w 1% czasu gry. Przez resztę robisz dzienne eventy.

Witam mam kilka pytań dotyczących WOI:

1. Grając Rangerem powinienem dodawać wszystkie staty w DEX czy hybrydzić to z STR ?

2. Czy jest różnica między Petem, z którym biegam od początku, a tym którego mogę zdobyć na większym lvlu ?

3. Co dają ulepszenia do mountów ?

4. Jest jakiś skrót klawiszowy, który przyzywa mounta i to samo w druga stronę ?

5. Clan w WOI otrzymuje się losowo czy to jest coś zupełnie innego niż w innych grach mmo ? Dzisiaj grając ktoś zaczął pisać na clan czacie, a ja ze zdziwieniem się temu przyglądałem, bo nie miałem żadnego komunikatu czy coś takiego że przyłączyłem się do jakiegoś klanu.

6. Jaki jest max lvl ?

Na razie tyle :]