Mam pytanie kto jest lepszy bo pewnie wojo ale ninja tez jest dobry...
Wojo czy ninja
Oczywiście że ninja )
Uwielbiam grać spryciarzami ^^ np LC...Rogue...coś w stylu ninja nawet niektórzy mówią na nią ninja...gra się bosko
Głos na ninja
Oczywiste że wujek, ninja jest słaby w pvp i musi sobie szukać słabszych graczy do pojedynku. Grałem tym i tym więc głos na woja. A szaman jaki słaby wygrałem z szamanką 40 lvl gdy sam miałem 32 i odebrała mi 1/4 życia. To się nazywa równość profesji... :oops:
hehe Dico to zależy też od gry np. w Last Chaos Knight (wojownik) z Rogue (coś w stylu ninja) nie ma szans Chyba że jest Templar to ma szanse duże, więc dużo od gry zależy naprawde dużo. A i oczywiście najwięcej od gracza.
Zdecydowanie Wojownik. Prowadzi dla mnie bardziej chwalebny styl walki. Ninja bądz Rouge czeka tylko na okazje do ataku na słabo przystosowantych do walki w zwarciu przeciwników. Natomiast Wojownik prowadzi twardą i zdecydowaną walkę z każdym:D
macie mało czasu 1 godz 15 min szybko...
Ale żal że ninja wygrywa...
fajnie że teraz się zorientowałem że ta ankieta tyczy się metina...
Ale i tak głos oddałem dobrze Ninja wymiata wg. mnie;)
ja polecam woja chociaż bardziej lubie ninjie niestety jest słabsza. :-/ a jeśli będziesz grał wojem mental to wal w str i vit i co jakieś 5lvli w mane.
Woj tak ale do expa jeśli chodzi o metina dobra ninja archer rozwali woja 10 lvli wyższego nawet ale na większych lvlach trudno ninja zarobić więc powolutku odpada.
Ja wolę wojownika, ponieważ jest bardziej Europejski i ma lepsze bronię oraz szybciej expi. Poza tym ma on "to coś", czego nie ma żadna inna postać, ale mimo wszystko wolę grać surą.
ja powiem tak ciekawiej sie gra napewnno ninja sam nim gram :mrgreen:
czy ja wiem, z tą ninją to dowaliłeś. W metina niczym nie gra się ciekawie, a ninja to jedna z najsłabszych klas.
Ja tam ninja wole, ale wojem nawet nie próbowałem bo go nie lubię więc nie odpowiem co lepsze.
widze ze nikt tu sie nie zna..jak już pisałem w innym temacie...wojownik jest dla cieniasów bez cienia skilla...gra się nią najłatwiej ale jest z tego najmniej satysfakcji...ninja przegrywa z wojem? do czasu..potem ninja ma woja na skilla i "idź wąchać kwiatki bezmózgi mięśniaku!" Po prostu innymi postaciami trzeba umieć grać a wojownikiem wszystko jest łatwiejsze..TYLE!
Wy se dajcie spokój metin to stara przestarzała gra oparta na expieniu na dzikich... psach na 32 lvl gorszej gry nie widziałem.
//To już drugi taki post w twoim wykonaniu, skończ krytykować metina - o gustach się nie dyskutuje - rób tak dalej a dorobisz się nagrody... - R3m4ke
Według mnie ninja łucznik jest dobry do PvP przeciw wojom a wojo mental jest dobry przeciwko moobom, ninja zabójca jest dobry przeciwko moobom a wojo body jest dobry przeciwko ninja zabójca. Sura bm jest dobry w PvP przeciwko wojowi mental, a MW jest dobre na mooby, szaman jest do d*py...
Najlepszy wojownik. Może i prosty ale najwięcej do niego pasuje (według mnie). I nie potrzeba do niego żadnych udziwnien. A poza tym ataki na odległość (łuk) w grze takiejjak metin2 to po prostu żal.
1xgłos na Wojownik.
Archeologia wiecznie żywa..................... najlepszy jest wojownik z subem na ninja
najlepsza jest TIBIA!!