wojownik jest dla takich noobkow co w metina2 nie umieja grac woj ma najwieksze dmg i dzuo hp
a ninja ma fajnie bo se luruje moby zmienia na sztylety i wali on ma dobre uniki i celnosc(ninja)
a gram szamanem i jest super
wojownik jest dla takich noobkow co w metina2 nie umieja grac woj ma najwieksze dmg i dzuo hp
a ninja ma fajnie bo se luruje moby zmienia na sztylety i wali on ma dobre uniki i celnosc(ninja)
a gram szamanem i jest super
wojownik jest dla takich noobkow co w metina2 nie umieja grac woj ma najwieksze dmg i dzuo hpa ninja ma fajnie bo se luruje moby zmienia na sztylety i wali on ma dobre uniki i celnosc(ninja)a gram szamanem i jest super
Ten temat jest stary,autor na pewno już dawno znalazł odpowiedz na swoje pytanie.
Nie bądź nabem Tibia to buk , jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grałem ponad rok w metina i moje rady takie:Zmień gre w najgorszym wypadku server na UK/US a chary to tak Warrior na niższych lvl lepsze a później słabszy a ninja na odwrót.Głos na Ninje.
Wiecie co??? Jak się tak pozastanawiałem, zagrałem (ninją. Tak na próbę.) To stwierdziłem, że ninja też nie są złe. Ale pod warunkiem, że się gra na miecze i sztylety. Bo ja gram na łuiki i jest do *****.
No!
Saper rox
Grałem w to kiedyś i jedyne co zauważyłem to to że większośc serva to wojownicy wogóle balans profesji w tej grze jest zerowy dziwie sie jak ktoś w to może grac
Ja grałem troche w metina i powiem tak: ninja jest dużo lepszy od wojownika pod warunkiem że jesteśmy dobrze rozwiniętym archerem. Mój ninja na 37 lvl spokojnie jechał 3 wojów na 45 (2 body i 1 mental) sura bm tez jest słaby jeżeli ninja dobry problemy sa z szamanem healerem. Tak czy inaczej metin to gra ze średnią wieku 10 lat gdzie 80% graczy jedzie na cheatach a na polskim serwerze widać teksty typu: "SoM tU pOlAcY???"
moim zdaniem wojek lepszy ale ninja dagger tez fajna:))))
o ty spawn wywalił posta,przestraszyłeś się jak napisałem że nabijasz ??
@topic
głos na obu ;D
osobiscie polecal bym woja mental:) dobry do expa i pvp bo ma duzo defa;D
@Dico
"...ninja jest słaby w pvp i musi sobie szukać słabszych graczy do pojedynku..."
zależy od stylu gry. dla większości ludzi metin to : ach banalne, 5 bądz 6 skili co tu kombinować...
ale nie. ja tam wole ninje (do woja też nic niemam) bo ogulnie mi sie lepiej gra takim zabojca. a to ze ninja slaby w pvp to klamstwo : trzeba dobrze kolesia wykiwac. nie mowie ze ninja vs wojo to ninja zawsze gora bo w besposrednich starciach woj wygrywa. ale od czego jest niewidzialnosc osobiscie glosuje na ninje(OCZYWISCIE ZABOJCA NIE LUCZNIK BO LUCZNIK TO DNO!!!)
Nieważne -.-
-.- ... Ninja (dagger) jest dobry na 60 lvlu gdzies.. Jesli masz skille dobre. A archer hmm 30 lvl powiedzmy rozwala nawet 50 lvle mentale bo z bodym by nei dal rady ... dla bodiego szybko skille sie laduja i jest on szybko za to mental wolny ale ma duzo hp ... tak zwany tank. Ja proponuje ninje. Na 40 lvl rozwalem 60 lvle mentale Ale mi ja okradli i nei gram w metka ale najlepiej grac daggerem. I do expa i do pvp
Z tego co pamietam to Metin 2 dziala na zasadzie Woj > all. Ciekawi mnie tez opcja odpowiedzi "obaj" w ankiecie ktora umiesciles.. Kto jest lepszy? Obaj!
A mnie ciekawi po kiego odkopujecie ten temat ;].
Co za archeolodzy. Ale pewnie autor nie wie która postacią grać to napisze ze wojem do expa a ninja do pvp
tak Verenko, autor od 4 lat zastanawia sie ktora postac jest lepsza i nie moze zdecydowac
Glosuje na ninje. Jest to kosiarz w pvp. Wojownik tez jest dobry tyle ze utrzymanie dobrej postaci poswieca wiele yang;..
A nie lepiej"Graj tym kim ci się gra najlepiej",w moim przypadku był/jest to Woj oraz Shaman -.-.Nie wiedzę sensu prowadzenia takich tematów.
Mam pytanie kto jest lepszy bo pewnie wojo ale ninja tez jest dobry...