Wokf

World of Kung Fu

Chciałem sie zarejestrować na ich stronie i mam problem. Bo wychodzi mi błąd... Przez każdą przeglądarkę.

Dałem koledze link, ale u niego to samo.

Dlaczego nie można sie zarejestrować?

Proste - ta gra jest tandetna. Wszystko tylko nie to, nie możesz się zarejestrować bo to przeznaczenie i koniec, basta, kropka.

No przyda się, przyda. W końcu czym więcej postów tym większy respect, no nie? heheheheeheheeheheheheehehehwehehsehseheHEe!!!!11 omg,rofl,oolol...

Co mam Ci poradzić że strona nie działa? Jak byś pomyślał to byś wpadł na to że :

- robią update?

- to jest zamach!

Proste - ta gra jest tandetna. Wszystko tylko nie to, nie możesz się zarejestrować bo to przeznaczenie i koniec, basta, kropka.

Za tego typu wyrażenia i nie wniesienie do tematu niczego rozsądnego dostałbyś na innym forum warna.

Bo pytanie zostało zadane tylko po to by któś mógł odpowiedzieć.

Ale +1 post zawsze Ci się przyda.

Koles. Glupie pytanie = glupia odpowiedz. Próbuj sobie co jakis czas, jak u kumpla tez nie dziala to sie chyba powinienes domyślić ze to wina serwisu?

Koles. Glupie pytanie = glupia odpowiedz. Próbuj sobie co jakis czas, jak u kumpla tez nie dziala to sie chyba powinienes domyślić ze to wina serwisu?

Jeżeli używasz poprawności to "Koleś", "jakiś", "działa" - tak się pisze na forum. Chyba, że nie znasz poprawnej polszczyzny. Albo popełniasz błędy przy wymowie.

A co do pytania. To nie było głupie.

Wydaję mi się, że z pozoru ludzie na forum mają taką skromność nie odpowiadanie nikomu na dany temat, tylko nabić posta.

Temat do zamknięcia. Pytanie skierowałem na innych portalu o mmo i odpowiedź dostałem w momencie, do tego bez żadnych ironi i sarkazmów.

Dorosnij lepiej, i dopiero zakladaj tematy na jakis porzadnym forum. Nie nasza wina ze debilne pytania zadajesz...

I daj linka do tego forum, chetnie zobacze

1. Pytanie nie bylo glupie, bo gdyby takim bylo, topic zostalby natychmiastowo usuniety, wiec prosze wstrzymajcie sie od takich komentarzy, bo to zwykle nabijanie postow. Nie macie nic ciekawego do dodania? W takim razie zamilknijcie, bo po co zasmiecac forum?

Dlaczego pytanie nie bylo glupie? Ano dlatego, iz kolega chcial uzyskac odpowiedz opisujaca powod, dla ktorego nie jest wstanie zarejestrowac sie na stronie gry. Nie chodzilo o to, ze serwis nie dziala, ale o to: dlaczego. A w domysle mozna dodac: kiedy bedzie funkcjonowac sprawnie?

Jeżeli używasz poprawności to "Koleś", "jakiś", "działa" - tak się pisze na forum. Chyba, że nie znasz poprawnej polszczyzny. Albo popełniasz błędy przy wymowie.

Jestes nowy na forum, wiec jeszcze nie wiesz, ze nie ma tu obowiazku pisania z polskimi znakami. Nie pytaj dlaczego, tak jest i tyle. I po co wytykasz mu bledy? Sam masz orta w poscie, wiec prosze Cie, wstrzymaj sie przed takimi komentarzami.

Mowisz, ze otrzymales juz odpowiedz, wiec ten topic zamykam. Obedzie sie bez warnow, ale nastepnym razem za taki spam beda lecialy ostrzezenia.

World of Kung Fu

Chciałem sie zarejestrować na ich stronie i mam problem. Bo wychodzi mi błąd... Przez każdą przeglądarkę.

Dałem koledze link, ale u niego to samo.

Dlaczego nie można sie zarejestrować?