Wolf Team

Jak się sprawa miewa w polskim Wolf Teamie? Sporo ludzi? Mam ochotę się zrelaksować, pograć dla czystej zabawy, a jeżeli gra będzie tego warta to wsiąknąć na dłużej. Cicho o tej grze, dlatego wnioskuję, iż mało ludzi już w to gra?

Ludzi sporo, ale graj tylko, jeśli znosisz odzywki w stylu ,,muj wójek jest hakerem i cie zbanuje!,, (orty celowe), i masz pełny portfel gotówki, bo bez tego ani rusz.

Najlepiej to omijaj tą grę szerokim łukiem, fajnie się grało w okresie CBT, teraz to crap jakich mało.

Polecam Tribes:Ascend, wg. mnie jedyny porządny darmowy MMOFPS.

nie jedyny bo masz A.V.A i moim zdaniem jest bardziej rozbudowany niz tribes i mniej quake'owy a bardziej bf'owy

Dziękuje serdecznie Panowie, myślę że w takim razie spróbuję zacząć AVA już 3 raz. Trochę to offtop, ale czy w AVA polskie community się powiększyło? Więcej klanów pod biało-czerwoną banderą? :)

@Edit

W Tribes gram do dziś, od CBT, ponieważ załapałem się na klucz.

Ale Wolf Team to kiedyś była gra, pamiętam jak grałem na US, aeri i potem PL, ale teraz bez wydawania gotówki nie masz szans.

Większość lata ice wolfem i ELWRCi i nie ma praktycznie szans.

Jak się sprawa miewa w polskim Wolf Teamie? Sporo ludzi? Mam ochotę się zrelaksować, pograć dla czystej zabawy, a jeżeli gra będzie tego warta to wsiąknąć na dłużej. Cicho o tej grze, dlatego wnioskuję, iż mało ludzi już w to gra?