Proszę o ostrą krytykę (tylko bez wulgaryzmów proszę)
Strona gry:http://wolfteam.softnyx.net/
Grę tę znalazłem przypadkowo.Kiedy odpalałem Rakiona u góry Lanchera były inne gry firmy.Moją uwagę od razu przykuła gra o nazwie "WolfTeam".Zacząłem oglądać filmiki na "YouTubie" i... gra na filmikach nie zachwycała.Większość rzeczy była brzydka i nijaka.Ale nie wyprowadziło mnie to z równowagi,chciałem zagrać więc żadna brzydota mnie nie odstraszyła.Po pobraniu oraz zainstalowaniu odpaliłem Lancher.Gdy wszystko się zpathowało kliknąłem przycisk "Game Start".Mym oczom ukazało się menu wyboru kraju gdzie były takie kraje jak:Singapur(o dziwo bardzo wielu ludzi gra na tym kraju)Australia,Europa et cetera et cetera.Po wybraniu kraju zacząłem szperać w menu.Gdy wszedłem do Sklepu z bronią ooo czego tam nie było karabiny,bazooki, a nawet...ogromne karabiny szturmowe które trzeba montować.Tylko po co to kupować jak na początku mamy już bronię do 30 dni?(tak,tak tutaj nie trzeba zbierać kupę szmalu na giwerę)Przejdźmy może do nagród za zwycięstwa i przegrane.Oczywiście za zwycięstwo pieniędzy jest więcej ale biedny gracz nawet pieniędzmi za przegrana nie pogardzi.Za mecz dostaje się tyle pieniędzy(w granicach 700-900 czasem można dostać 1000)że nołlajfienie nie istnieje.Teraz czas przejść do rozgrywki.Jeśli ma się słabe połączenie internetowe to z każdego serwera zostaniemy wyrzuceni(a raczej z większości serwerów).W grze jest kilka trybów rozgrywki między innymi:Humans vs Wolfs(czyli ludzie na wilki z elementami zdobywania punktów centralnych)Ex-Qonquest(nie pamiętam ale to chyba również ludzie kontra wilki ale z podkładaniem bomby przez ludzi i usuwaniu jej przez wilki)oraz najpospolitszy tryb czyli TeamDethMatch.Gdy już wybierzemy dany serwer zaczyna się cała zabawa.Otóż WolfTeam to nie jest zwykła strzelania taka jak Warrock czy CombatArms w grze najlepiej jest nie być samotnikiem(chyba że chce się szybko paść).Wprawni gracze zawsze chodzą w grupach.Rozgrywka jest bardzo dynamiczna jak i stresująca szczególnie podczas trybu Wolfs vs Humans(gdzie nie wiadomo kiedy wyskoczy wilk)Na początku rozgrywki wybieramy sobie set broni który wybieramy w Inventory.Pierwsza kosztuję zawsze,ale to zawsze 50 pkt naszego,że tak powiem"doświadczenia".Cena punktowa innych zależy od siły broni oraz od celności itp itd.Zaczyna się rozgrywka.Każdy gracz z niepokojem wybiega na pole walki i tak dopiero zaczyna się jatka.Kule latają w powietrzu,tak jak i granaty.Wszędzie leje się krew po prostu widok nie do zapomnienia.Tak mniej więcej wygląda rozgrywka jeśli jest się Ludźmi.Kiedy to jesteśmy wilkołakami jesteśmy jak nóż,co ja mówię jak miecz.Każdy żołnierz pada od naszych ataków(tak jak my od ataków ich).Ale prawdziwa zabawa zaczyna się po dokupieniu nie za realne pieniądze ulepszenia które pozwala nam się zmienić w sprawniejszy ale słabszy typ wilków.Łącznie typów jest 8 a są takie jak:Berkserk Wolf,Ice Wolf,Ghost Wolf 1 i 2(iż jeden znika całkowicie stojąc w miejscu a drugi jest prawie niewidoczny podczas ruchu ale jeśli zbliża się do przeciwnika zaczyna się pojawiać)Guardian Wolf etc. etc.Gra nie jest dla początkujących graczy w FPS-y tylko dla wprawnych już graczy,więc jeśli nigdy ale to nigdy nie grałeś w Combat Arms lub Warrocka to lepiej nie zasiadaj do tej gry!
Ocena 9+/10 (gra warta świeczki)
Pozdrawiam Joker