Wonderking

Jako iż ostatnio pojawił się nowy opis Wonderking'a a w nim strona http://wonderking.ph/ opisana jako Europejka wersja gry z blokiem dla Ameryki.

A jako iż ja nienawidzę grać na jakichś amatorskich serverach to mam pytanie.

Czy któryś/aś z was gra w tą wersję? Jeżeli tak to może wiecie czy jest to jakiś projekcik noobsko przetłumaczony przez jakąś firmę znającą się na grach jak TesKo. Czy można tam normalnie pograć bez strachu, że właścicielom za dwa dni się znudzi prowadzenie projektu i zamkną servery.

Z góry Thx

@edit

Mam nowy problem x]

Tam gdzie kółko można wstawić tylko 7 znaków a mój e-mail ma 9 i co mam z tym do cholery zrobić ;o

założyć nowego maila :P

No i co z tego, że założę nowego maila? Przecież napisałem, że wchodzi max 7 znaków czyli e-mail wyglądał by tak : l-@o2.pl żadna witryna nie przyjmie takiej nazwy.

Hmm.. spróbowałem i mam to samo.

Może spróbuj na niemieckiej wersji?

Mam już niemiecką, ale hu@a rozumiem i w dwa dni 13 lvl wbiłem ;o. Niestety nie wiem kiedy przetłumaczą na angielski i zmieni się na International ;/

Może ty wiesz? ;]

No ja niestety też nie wiem. W takiej sytuacji masz parę (ba! parę i półpary!) wyjść :

-Olać grę

-czekać na international

-nauczyć się niemieckiego

Szczerze. Niemieckiego uczyłem się od 2 klasy podstawówki i z tłumaczeniemnie mam problemu. Natomiast Angielski... heh... uczyć się zacząłem dopiero w 1klasie liceum (czyli już 1,5 roku) i od razu rzucono mnie do grupy rozszerzonej;/. Ale problemu w grach jakoś nigdy specjalnie nie miałem, potrafiłem siędogadać z obcokrajowcami ;]. A ponoć gry to tylko zmarnowany czas.

Dobra dzięki Taslam x] Poczekam se na Inernational'a

Temat do zamknięcia.

Jako iż ostatnio pojawił się nowy opis Wonderking'a a w nim strona http://wonderking.ph/ opisana jako Europejka wersja gry z blokiem dla Ameryki.

A jako iż ja nienawidzę grać na jakichś amatorskich serverach to mam pytanie.

Czy któryś/aś z was gra w tą wersję? Jeżeli tak to może wiecie czy jest to jakiś projekcik noobsko przetłumaczony przez jakąś firmę znającą się na grach jak TesKo. Czy można tam normalnie pograć bez strachu, że właścicielom za dwa dni się znudzi prowadzenie projektu i zamkną servery.

Z góry Thx

@edit

Mam nowy problem x]

Tam gdzie kółko można wstawić tylko 7 znaków a mój e-mail ma 9 i co mam z tym do cholery zrobić ;o