Wonderking

Około 4 miesiące temu amerykańska wersja wonderking'a wprowadziła blokadę IP dla Europy. Od tamtego czasu wiem, że nigdy w życiu nie grałem w lepszą grę MMORPG.

No i tu jest moje pytanie. Czy jest jakiś sposób sprawdzony przez was na obejście tej blokady?

Szukałem w Google, ale nic nie znalazłem.

Metoda ta musi być darmowa.

Proszę was o pomoc w odzyskaniu mojego "Jedynego MMORPG"

Spróbuj smienić bramke IP programem America Online. ewentualnie Proxy switcher, ale polecam ci ten pierwszy program

A ja bym radził czekać,podobną wersja gry niemiecka ,ma w najbliższym czasie zostać z angielszczona. Gra na serwerach amerykańskich będzie obfitowała w wysoki ping ,a serwer w Niemczech zapewnił by wysoki komfort gry. Tylko to z angielszczenie kiedy będzie ,już długo czekają na nie europejscy gracze..

Yhy, czekałem. Miało wyjść w marcu i co? d*pa! Jak przetłumaczą to zagram od nowa na niemieckiej i tyle. Skąd mamy wiedzieć czy nie zostanie zrobiona za pół roku, lub jeszcze więcej. Wielkie dzięki Warcraft wszystko działa.

hehe wiem ze działa, używałem tego gdy dostałem bana na IP, na jednym z prywatnych serwów w wowie, więc w tym przypadku też zadziałało xD A tak z ciekawości, America Online używasz czy proxy switchera?

America online. Nawet fajny program dość łatwy w obsłudze ;]

Około 4 miesiące temu amerykańska wersja wonderking'a wprowadziła blokadę IP dla Europy. Od tamtego czasu wiem, że nigdy w życiu nie grałem w lepszą grę MMORPG.

No i tu jest moje pytanie. Czy jest jakiś sposób sprawdzony przez was na obejście tej blokady?

Szukałem w Google, ale nic nie znalazłem.

Metoda ta musi być darmowa.

Proszę was o pomoc w odzyskaniu mojego "Jedynego MMORPG"