Wysmienita gra! Poprostu niesamowite 2D mmorpg. Tyle opcji (mozna nawet slub wziasc miec auto samolot itp.) Gral w to ktos? Mnie sie osobiscie podoba system walki:
Oraz cukierkowa fajna grafika:
Wiele opcji jest odblokowanych wraz z 10 levelem. mam juz 6 lvl wiec mi niedaleko. Ale reszte sami odkryjecie. :-P :-) ;-) :-D Wypasione MMORPG! Coż opis zamieszcze zeby smaczku narobic
Opis:
Gra oferuje nam długie godziny rozgrywki Online jedną z 12 postaci (przejawia jednak wątki feministyczne gdyż postaci męskich uświadczymy tylko sztuk 4).
Do dyspozycji gracza oddane zostają niesamowicie cukierkowe mapy gwarantujące użytkownikowi długie godziny "SŁOOODKIEJ" wędrówki.
Zostaliśmy już przyzwyczajeni do tego iż w MMO coraz rzadziej dane jest nam podróżować samemu, nie innaczej jest tutaj pod naszą komendę oddane zostanie całe stadko miluśińskich (Poczynając od ślimaka poprzez Orły, Goryle i mięsożerne Kwiaty na Trolach Górskich kończąc), które bez mrugnięcia okiem zabiorą nas tam gdzie chcemy. W celu urozmaicenia rozgrywki dano nam też możliwość wytwarzania różnorakich materiałów niezbędnych do wytworzenia materiałów, które to okażą się wręcz niezbędne do wyrobu materiałów (....) ... i tak powstał scyzoryk... Innymi słowy trzeba sie sie nieźle narobić żeby coś zrobić. Poza wyrobem wszelkiego rodzaju uzbrojenia mamy też możliwość wyrobu pojazdów, które to znacznie przyspiesza naszą wędrówkę a dla tych co będą mieli dość ciągłej pogoni za Questami gra pozwala chwilę cię zrelaksować i połowić ryby. Tysiące Questów, cała masa broni i zaklęć, słodka grafika i cała reszta czyny WONDERLAND ONLINE grą, którą każdy kto lubi MMORPG powinien choć raz odpalić.
Jak widzicie gra jest warta uwagi i jest warta odpalenia. Ja szukalem idealnego MMORPG a bylo ich wiele. Np. Perfect World nie spelnil oczekiwan (mapa, questy malo mozliwosci), Trickster Online (rozlaczanie ciagle, oraz mnostwo bugow!) A tu prosze.. nie pozorny Wonderland Online spelnia WSZYSTKIE moje oczekiwania (np. mozliwosci, interakcja, questy itp.) Fajne sa questy na pomaganie ludziom w trudnych sytuacjach! Np. jak wilki napadly babcie i jej wnuczke albo jak bandziory napadly sklep. A system walki odbywa sie jak w Heroes of Might And Magic 3, 4, 5. Jesli walczysz to ktos z zewnatrz moze ci pomoc! (TZN. przylaczyc sie albo ogladac walke) rowniez i ty sie mozez dolaczac. Zagrajcie bo warto!!!
Strona Wonderlanda: http://wl.igg.com/main.php