Woodstock 2012

Siema wszystkim.

Jak tam z wami? jedziecie na Woodstock w tym roku wywrzeszczeć się bez oporów? Wg. mnie jak co roku grają super zespoły, ale co ja tu będę owijał, łapcie linka do oficjalnej strony:

http://wosp.org.pl/p...tanek_woodstock

i link pokazujący wstęp z zeszłego roku:

[media=]

To tyle. Do zobaczenia? No ja na bank jade.

przystanek-woodstock.jpg Cya

To masz za***iście, że jedziesz, mi niestety rodzice nie pozwalają nie pozwalają :(

Ludzie wymyślali przeróżne sposoby by się tam dostać na "legalu" (wmawiając kicz rodzicom). Na szczęście ja nie muszę, ekipa już praktycznie gotowa więc można jechać i się drzeć i pić( z umiarem :) )

Z checia pojechalbym na jakis podobny don festiwal, ale z ciekawsza muzyka ;f.

Hmmm... Tak ciągle myślę czy by nie pojechać... Ale transportu brak :f

@up pociągiem chyba najtaniej + miłe towarzystwo (w zeszłym roku nawet mi miejsce zrobili żebym nie stał jak pajac przez 4h)

Ja już we wtorek jadę co by miejsce mieć, full ludu.

No ja jedynie musiałbym wyżyć na telefonie, czyli +/- 200/300 zł (po ile poszedłby Sony Ericcson Live With Walkman? xD). Poza tym muszę skończyć dokumentacje bo deadline'y gonią nieubłaganie :f

Ktoś ma miejsce z Lublina? :D

Żaden woodstock expic trzeba ! :angry:

Jakby ktoś z okolic ostrołęki/łomży jechał, bo samemu to troche lipa, a ekipy nie mam niestety.

Z checia pojechalbym na jakis podobny don festiwal, ale z ciekawsza muzyka ;f.

W tym roku Ministry, Machine Head, Sabaton - czego więcej chcieć :blink: ?

mod_ico.png
Slaaabo ; p - Dzz'

Jeżeli uda się dopchać to pakuję się na PT/SOB, a jeżeli będzie tyle bydła co w tamtym roku to nici z mojego wyjazdu ;/

A może warto namówić rodziców? Ja jadę już drugi raz, również z rodzicami :) dla niektórych może to i brak frajdy, bo nawet napić się nie można, ale jeżeli chce tylko posłuchać zespołów i bawić się w tłumie to całkiem niezłe rozwiązanie :)

Co prawda mam tylko 30 km. do Kostrzyna, ale w tym roku sobie odpuszczę. Ewentualnie tylko wpadnę w piątek na nocke bo gra ADF(!), co do Wooda to bezpieczniejszej imprezy nie znajdziecie :D Tam nawet o wp***dol trudno ^ ^ A ludzie chętnie dzielą się jedzeniem i alkoholem :P Niestety w tamtym roku na Prodigy zjechało się dużo patologii i straciłem większość swojego ekwipunku :/ Przez co w tym roku odpuszcze sobie dłuższy pobyt ;) Poza tym na Wooda nie potrzeba ekipy, zawsze się ktoś znajdzie :D

Ja akurat z moją ekipą odpuściliśmy sobie prodigy na czym wyszliśmy bardzo dobrze, słyszałem wiele złego, moja koleżanka z łokcia w twarz zgarnęła (nie wiem czy przypadkowo ani jak mocno, ale mówiła, że wróciła zaraz po tym incydencie do namiotu), ale ogólnie impreza bardzo bezpieczna i doszlifowana. Polecam

Siema wszystkim.

Jak tam z wami? jedziecie na Woodstock w tym roku wywrzeszczeć się bez oporów? Wg. mnie jak co roku grają super zespoły, ale co ja tu będę owijał, łapcie linka do oficjalnej strony:

http://wosp.org.pl/p...tanek_woodstock

i link pokazujący wstęp z zeszłego roku:

[media=]

To tyle. Do zobaczenia? No ja na bank jade.

przystanek-woodstock.jpg Cya