WORD - Egzamin teoretyczny

Witam !

Dwa miesiące temu pisałem egzamin teoretyczny w WORDZIE na kat. B

Niestety, ale egzamin nie został zaliczony przeze mnie

Moje pytani brzmi, ile mam czasu na ponowne zapisanie się na egzamin ?

Jest jakiś określony czas ?

Nope. Idziesz i się zapisujesz kolejny raz. Jak zdasz teorię to masz 6 miesięcy ważności egzaminu teoretycznego by cię do praktyki dopuścili.

Witam !Dwa miesiące temu pisałem egzamin teoretyczny w WORDZIE na kat. BNiestety, ale egzamin nie został zaliczony przeze mnieMoje pytani brzmi, ile mam czasu na ponowne zapisanie się na egzamin ?Jest jakiś określony czas ?

Nie ma, możesz się zapisywać kiedy chcesz i ile razy chcesz.

Po zdaniu egzaminu teoretycznego masz 6 miesięcy żeby zdać egzamin praktyczny. Po tym okresie musisz znowu zdawać teoretyczny.

Z tego co pamiętam nie ma żadnego czasu. Chyba, że byłby to egzamin praktyczny, wtedy masz o ile się nie mylę pół roku.

Dzięki Panowie.

Temat można zamknąć

chyba niczego takiego nie ma, jedynie chyba jak 3 razy nie zdasz to musisz świstek im ze szkoły przynieść że uczęszczałeś na dodatkowe szajecie tam gdzie kurs robiles lub w jakiekolwiek innej szkole, bodajże 10h trzeba tam miec, ale jesli chodzi o czas wydaje mi sie ze nie ma jakiegos wiekszego okresu czasu... Chociaz moge sie mylic po tym co teraz porobili... I radze ci jednak szybko zdac gdyz z 1,8k pytań maja zrobic 3k...

3 miesiące...

Jeżeli nie zdasz 3x. teorii dokupujesz godziny 200pln. zazwyczaj i możesz ponownie przystępować do napisania teorii.

3miesiące jest ważna teoria. Wiem bo sam tak miałem poszedłem raz nie zdałem olałem sprawę na pół roku bo A mi wystarczyło a że w zimę zimno to stwierdziłem że zrobię B. i się okazało że po 3 miesiącach cały ten wniosek o przystąpienie do teorii jest nie ważny. Trzeba od nowa składać. No chyba że te nowe ustawy coś z mieniły moje informacje są z zeszłego roku.

3 miesiące... Jeżeli nie zdasz 3x. teorii dokupujesz godziny 200pln. zazwyczaj i możesz ponownie przystępować do napisania teorii. Wiem bo sam tak miałem poszedłem raz nie zdałem olałem sprawę na pół roku bo A mi wystarczyło a że w zimę zimno to stwierdziłem że zrobię B. i się okazało że po 3 miesiącach cały ten wniosek o przystąpienie do teorii jest nie ważny. Trzeba od nowa składać. No chyba że te nowe ustawy coś z mieniły moje informacje są z zeszłego roku.

Pierwszy raz o czymś takim słyszę, kolega czekał pół roku i mógł bez problemu podejść do egzaminu. Z tymi 3 niezdanymi teoriami też się nie spotkałem.

BTW. zdawałem w Grudziądzu

Jeżeli zdasz to tak możesz do praktycznego nawet i za rok chyba podejść nie jestem pewien. Ale w przypadku odpuszczenia sobie po niezdanej próbie masz 3 miesiące. No o ile tak jak już wspomniałem sie coś nei zmieniło.

A co do 3x nie zdane. To zawsze tak było że wysyłali na doszkalanie.

3 miesiące... Jeżeli nie zdasz 3x. teorii dokupujesz godziny 200pln. zazwyczaj i możesz ponownie przystępować do napisania teorii.
chyba niczego takiego nie ma, jedynie chyba jak 3 razy nie zdasz to musisz świstek im ze szkoły przynieść

Tego już nie ma od dawna.

Jeżeli zdasz to tak możesz do praktycznego nawet i za rok chyba podejść nie jestem pewien.