Chodzi mi o to, że taka zabawa może urażać czyjeś uczucia religijne.
Jak już nie ma się do czego przyczepić to najlepiej o religie, nie? Z resztą od zawsze do tego służyła.
Wprowadź jakiś niespotykany system, którego nie ma w innych tego typu grach.
Chodzi mi o to, że taka zabawa może urażać czyjeś uczucia religijne.
Jak już nie ma się do czego przyczepić to najlepiej o religie, nie? Z resztą od zawsze do tego służyła.
Wprowadź jakiś niespotykany system, którego nie ma w innych tego typu grach.
W jaki sposób walka między aniołami a demonami może obrazić czyjeś uczucia religijne? A nawet jeśli to akurat tworzenie takiej gry mieści się jeszcze w ramach wolności słowa. Poza tym gry oraz filmy z motywami religijnymi są naprawdę ciekawe.
W tej wypowiedzi widzę taki poziom uprzedzenia, że nawet nie chce mi się prowadzić dyskusji.
Po prostu twierdzę, że są pewne tematy, które wymagają w grach szczególnie ostrożnego traktowania.
Co do gry sprawdzę. Alpha Wolf , przesadzasz. Mamy wolność słowa, to nie jest kraj rządzony przez kościół tylko świecki. Jest tyle gier na podstawie mitologii greckiej np. Może to też kogoś obraża ? Nie pomyślałeś o tym ? Każdy ma swoje przekoniania i własnych nie wciskaj nikomu.
Jeżeli zgłoszenie zastrzeżenia i wygłoszenie własnego zdania nazywasz "wciskaniem przekonań", to zastosuj to również do siebie i zamilcz.
Między mitologią a religią istnieje jednak różnica.
W tej wypowiedzi widzę taki poziom uprzedzenia, że nawet nie chce mi się prowadzić dyskusji.
Nie, po prostu proponuję wierzyć w boga, nie religię i trochę zmenisz punkt widzenia.
A skąd wiesz, że w ogóle wierzę? Po prostu dla mnie robienie gry na podstawie jakiejkolwiek współcześnie wyznawanej religii jest niesmaczne, szczególnie w takiej formie.
Jeżeli zgłoszenie zastrzeżenia i wygłoszenie własnego zdania nazywasz "wciskaniem przekonań", to zastosuj to również do siebie i zamilcz.Między mitologią a religią istnieje jednak różnica.
Próbujesz wciskać przekonania bo się czepiasz gościa tematyki gry. A jeżeli ktoś w Bogów z mitologii wierzył to była to religia. Tak samo jak religią były nasze słowiańskie wierzenia. To tak jak byś laciny nie nazywał językiem bo nigdzie się jej powszechnie nie używa.
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Zamykam offtop.
Szukam testera, który by przetestował zabezpieczenia
lub
który by testował grę(mechanikę) i powiedział co jego zdaniem jest do poprawki, jakie opcje mozna jeszcze dodać itp.
Jeśli by ktoś chciał to kontakt tu lub gg: 42637821
Nowa gra online.
Fabuła:
Teraz gdy nastał bunt aniołów, wszystko się zmieniło.
Kiedyś aniołowie, przyjaźnie nastawieni do siebie, teraz walczą pomiędzy sobą.
Anioł Lucyfer popadł w pychę, twierdził że nie będzie służyć ludziom.
Chciał zająć miejsce Boga.
To on spowodował bunt aniołów.
Został potępiony i zesłany do piekła.
Teraz odbywa się kluczowa walka dobra ze złem.
Po czyjej staniesz stronie?
Adres Gry:
Zapraszam do rejestracji.