World of Battles MMO RTS

Będzie to moja pierwsza recenzja wiec proszę o wyrozumiałość.

World of Battles jest gra mmorts podobna do znanego wszystkim total war. W grze tworzymy wlasna armie nadajemy jej nazwe. Mozna nawet zmieniac nazwe poszczegolnych jednostek. Do wyboru mamy rownież rasy ktora chcemy grać rycerzy barbarzyncow nieumarlych orkow i krasnali. Nasze wojsko po kazdej bitwie dostaje exp oraz kase ktora mozemy wydac na ekwipunek a zdobyty exp rozdzielic w staty lub skille.Walczyc możemy z przeciwnikiem 1vs1 2vs2 lub nawet 3vs3 czy tez gdy jestesmy dosyc silni i sprobowac wygrac 1 vs 3 :rolleyes:

Grafika 3d nie zachwyca ale tez nie razi bardzo prosty interface.

Gra jest w fazie Open Beta

Strona głowna gry http://www.worldofbattles.com/

waga instalki to niecale 800mb

Polecam

Chyba "recenzja" to bardzo bardzo duze slowo jak na ten, co najwyzej, "naglowek newsa".

Znakomita interpunkcja ! -10/10

Zgadzam się z powyższą osobą, dodając, że jest to opisik :)

Jeśli chcesz naprawdę dobrze napisać recenzje, to sprawdź w necie jak się to pisze, poza tym, redaktorzy(chyba tak, nazwa redaktor) piszą tutaj recenzję, więc mógłbyś nieco `pod patrzeć` jak to się robi. Słynne(wg. mnie) plusy i minusy, gdzie one są? Bo nie widzę. :)

Mam nadzieje że pierwsza i ostatnia na tym forum :mellow: najbardziej podoba mi sie kawałek w którym nie dałeś przecinków przy wymienianiu ras równie odbrze można przeczytać tak: Do wyboru mamy rasy rycerzy barbarzyńców, nieumarłych orków i krasnali.

@Toras

Czy ja źle widzę? Czy ty nie użyłeś żadnego przecinka? Nie stosowanie przecinka, już samo za siebie mówi o tym jaka to jest recenzja(tak na prawdę opis). Poziom tego opisu jest bardzo niski, w dodatku jest to dość krótki opis. Jest napisane niestylistycznie, nieprzejrzyście i po prostu źle się to czyta. Na przyszłość jeśli piszesz takie coś, używaj przecinków i innych znaków interpunkcyjnych.

Yff aż oczy bolą 0/10

Chyba już wszystko zostało powiedziane, co nie zmienia faktu, że gra wydaje się ciekawa.

Tworząc recenzję musisz uwzględnić swoje własne spostrzeżenia, a także opowiedzieć nieco o samej rozgrywce.

Poczytaj kilka recek zamieszczonych na tym forum, dopiero wtedy spróbuj ponownie.

Nie mozna by jakos dodac tej gry zeby wiecej polakow w nia pogralo bo naprawde warto

I raczej juz nie bede pisac recenzji tylko jak zobacze jakas nowa gierke to napsize na forum i jak ktos bedzie chcial to sobie napisze recenzje

Recenzja musi mieć w sobie znaki diakrytyczne...Interpunkcja zwalona.Krótka recenzja.Źle się ją czyta.1/10.

Nie mozna by jakos dodac tej gry zeby wiecej polakow w nia pogralo bo naprawde wartoI raczej juz nie bede pisac recenzji tylko jak zobacze jakas nowa gierke to napsize na forum i jak ktos bedzie chcial to sobie napisze recenzje

Spoko. Przyda się.

IMO, gdybyś nie pisał w treści, że to recka, rozgorzałaby dyskusja na temat samej gry :P

Wiesz może cię za bardzo zniechęciliśmy za co sorry :unsure: może jednak spróbuj kiedyś ale bardziej się postaraj przepuść przez worda żeby błędy wyłapać. I najważniejsze poczytaj recenzje innych zanim zaczniesz pisać swoje żeby wiedzieć jak takie coś wogóle wygląda.

Sama gra jest chyba warta uwagi może ściągne.

Własciwie to bardziej chcialem zeby ludzie poprostu zwrocili uwage na ta gre a nie bardzo wiedzialem co zrobic zeby sie tak stalo.

A co do opini to spoko wiem ze to nie jest nawet poprawne

Będzie to moja pierwsza recenzja wiec proszę o wyrozumiałość.

World of Battles jest gra mmorts podobna do znanego wszystkim total war. W grze tworzymy wlasna armie nadajemy jej nazwe. Mozna nawet zmieniac nazwe poszczegolnych jednostek. Do wyboru mamy rownież rasy ktora chcemy grać rycerzy barbarzyncow nieumarlych orkow i krasnali. Nasze wojsko po kazdej bitwie dostaje exp oraz kase ktora mozemy wydac na ekwipunek a zdobyty exp rozdzielic w staty lub skille.Walczyc możemy z przeciwnikiem 1vs1 2vs2 lub nawet 3vs3 czy tez gdy jestesmy dosyc silni i sprobowac wygrac 1 vs 3 :rolleyes:

Grafika 3d nie zachwyca ale tez nie razi bardzo prosty interface.

Gra jest w fazie Open Beta

Strona głowna gry http://www.worldofbattles.com/

waga instalki to niecale 800mb

Polecam