World of Kung Fu czy Hero Online

Siemka! Czy może ktoś z was grał w Grę : The Empire of Martial Heroes? Ona została zamknięta, więc szukam podobnego MMORPG do niego bo to byla jakby moja pierwsza gra która mnie tak wciągnęła. Ok teraz do rzeczy, która z w/w(patrz tytuł) jest bardziej podobna do MH, sciągam teraz WoKF, ale chyba HO jest bardziej podobne, doradzcie ;)

Edit: Nie wiem czemu ale rejestracja mi znika w Hero Online, jak ktoś ma puste konto, i mógłby je oddać to prosze o PM :D

WoKF jest nowszą grą z lepszą grafiką, nacisk na grind, można powiedzieć, że do 30 lvl'a questy przeważają, jest tam ciekawy system Kung-Fu. 9 klas, więc nie jest źle. Tylko w WoKF, jeśli chcesz grać, to przydałoby się mount to zbierania dropa, bo naprawdę wiele daję... Jednakże on jest w IS, a na początku gry dostajesz go na 3 dni.

Grałem w obydwie gierki i lepsze jest HO. Ładniejsze skille, możliwość latania(80 lvl). W Hero online nie wiem czy nadal tak jest ale dostajemy taki starter, który daje nam EQ na 1 lvl, z ktorym chodzimy do ok. 40 więc jest to możliwość do zbierania mamony. Mounty, pety, pierwsza profesja na 10 lvl(1 Dan 0 Kyu), druga zaś na 50. Profesje są naprawde świetne. Możemy byc hunterem i łapać pety, ktore pozniej sprzedamy. Assasyn może być przez chwile nie widzialny. Psychican(?) jeżeli lecimy w PT może nasz ulepczać z trucizn itp. Warrior natomiast wznacnia swój defense jak i attack poprzez buffy. Skille są od 10 lvl, lecz jest to ok 30 minut gry. Osobiście mój rekord(z kuzynem) na wakacjach to jest 40 lvl w 4 dni. Nie zrażaj się tym ponieważ byliśmy zapoznani z grą i wiedzieliśmy co, gdzie i jak. WoKF wbiłem 15 lvl, ale nawet do tego czasu spotkałem tak mało ludzi, że odechciewało mi się grać.

Dzięki za odpowiedzi, ale jest 2 bląd w WoKF jak robie postac wyskakuje Server Error , znalazłem rade zeby w ip cos tam wpisac wpisalem ale nadal to jest;/ Chętnie bym pograł w WoKF a potem zarejestrował sie w HO. Czekam na dalsze odpowiedzi :)

Wypowie sie ktoś jeszcze :>?

Sprawdź sobie 9Dragons. Bez fajerwerków, z klimatem, grind, skośne oczy. Mnie to wciągnęło na ponad rok(co jest niebywałe w moim przypadku).

@UP

Kulega sie pytal HO czy WoKF ;D. Ale prawda 9dragons jest podobne. Duzo jest chiskich produkcji. Ostatnio wybudowali nam takie A2 :).

@UP Kulega sie pytal HO czy WoKF ;D. Ale prawda 9dragons jest podobne. Duzo jest chiskich produkcji. Ostatnio wybudowali nam takie A2 .

Wiem, ale grałem w HO i WoKF i przy 9D są słabiutkie. Może to jakoś pomoże.

W 9Dragons podobno zabija się o kase. Podobno zawsze jej brak. Krótko grałem, ale tak słyszałem. W hero zaś nieźle można zarobić. Ciągnie się w to coś głębszego lecz się w to nie bawiłem.

@9D: Też słyszałem, że zawsze brak kasy, ale mi nigdy jej nie brakowało. No może z deka na początku, ale potem był lajt. Hmm... może dlatego, że grałem hybrydą. (?) ^ ^

A co do tematu to grałem w HO i totalnie się zawiodłem. Nawet nie myślę o powrocie, bo dla mnie ta gra, to porażka. !>moja subiektywna ocena

Aleeee... nie grałem długo więc nie wiem jak jest potem. (High LvL)

Do WoKF nie mogę porównać, bo niestety jeszcze nie grałem. (mam zamiar)

Tak W Wokfu wiedzie jaki mam bląd, HO mie laguje nwm czemu spełniam nawet lepiej wymagania maksymalne ;/ I taki rzut izotomeryczny(?) 9dragons juz 2 razy próbowalem instalować, ale nic(error);/ Moze teraz sie uda jak zainstalowalem net framework 3.5 i 4.0 :D Ogólnie gram teraz w LoL`a ale jak zachwalacie to 9dragons to ściągne :D

LAguje.... hmm... standard : GG itp. masz wyłączone?

Mialem wlączone ale nawet WoW nie rwał a to tnie jak cholera ;/ I wgl wlączanie tej gry troche wkurzające

Nom przez przeglądarke. Kiedyś było normalnie jak wsyztkie gry MMO

jak grac w WoKFa to polecam tylko prywatne serwy np ten http://www.insane-gamers.net/

Hero Online !

Hero Online !

WoKF:D

Siemka! Czy może ktoś z was grał w Grę : The Empire of Martial Heroes? Ona została zamknięta, więc szukam podobnego MMORPG do niego bo to byla jakby moja pierwsza gra która mnie tak wciągnęła. Ok teraz do rzeczy, która z w/w(patrz tytuł) jest bardziej podobna do MH, sciągam teraz WoKF, ale chyba HO jest bardziej podobne, doradzcie ;)

Edit: Nie wiem czemu ale rejestracja mi znika w Hero Online, jak ktoś ma puste konto, i mógłby je oddać to prosze o PM :D