World of Kung Fu Online

Polecam, jest to naprawde swietna gierka, dorownuje grze Perfect World pod wzgledem gejmpleju, posiada wiele innych walorow co rozni ja troche klimatem od PW..ocencie sami

Tu jest pare filmikow:

http://pl.youtube.com/watch?v=X1vDvHvYbGE

http://pl.youtube.com/watch?v=Kc1VnLgAT9k&...feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=soCY9SMqA2U&...feature=related

A to jest oficjalna strona gry:

www.worldofkungfu.com

PS ... proponuje ja dodac do nowych gier, co prawda zrobilem to Dodaj Gre itp, ale gry jeszcze nie dodali ;p wiec tak na marginesie.

PS 2 :P w grze mozna skakac, ujezdzac bestie ;p, handlowac , miec fason ;p , forgowac i ulepszac bronie , szybko biegac , na pol latac .. oraz wiele innych.

Nie czajcie sie , sprobujcie i zdajcie tu relacje :D pozdro i pocwicz

Stary nie jestem zlosliwy , ale po co robisz sobie jaja z userów? Słabe skille, dzwiek jeszczegorszy grafika z dawien dawna niewidzxiana a gameplay przypomina podcieranie sie jeżem.

o czym ty mowisz koles, chyba sobie jaja ze mnie robisz :-/ muzyczka jest swietna, trzyma sie klimatow jakie panuja w grze, czy Ty w to wogole grales :lol:

na pol latac ..

Za bardzo nie rozumiem co znaczy na pol latać = ( Może jestem za głupi na taką genialną grę jaką jest World of Kung Sru Online :oops: Na filmiku to postacie nie chodzą tylko na łyżwach zasuwają, a skille to jakieś bez życia są.

Kaczy ja niemam 10 lat typowe crapy mozesz wciskac gdzies inndziej. Co do pytania napewno nie grałem, powszechnie wiadomo ze wypowiadam sie na temat gier które poznałem na jołtubie. Wybacz

ale z grafiką to jednak cieniutko

http://www.gamershell.com/screenpop.php?id=276380

Ey, broda81 chamuj. Nie mam zamiaru was potem wyciszać, a więc teraz zachwujcie się jak cywlizowani ludzie.

Broda81 to jak narazie nasz najlepszy redaktor i recenzent gier MMO - owszem nie grał we wszystkie ale o wielu może dużo powiedzieć.

Hyhy no grafika nie wymiata - dźwięk także :P:P Wygląda na słabą, złą, głupią, niedobrą, ale pozory mogą mylić - ale ja wole ufać mojemu instynktowi i tej gry nie włączać :P

A co do Brody -> Rmk ma racje

na lyzwach mowisz ;-) na pol latac znaczy ze jest taki skill na ogarniecia ze jestes lekki jak piorko przez co szybko biegasz i dluzej w powietrzu sie utrzymasz podczas skoku przez co wyzej skaczesz blablubla, ja juz chyba all mmorpg przetestowalem, bo lacze mam szybkie i gierke 2gb sciagam sobie w 1,5 godzinki max zalezy od serwa..sa takie ktore potrzymalem na kompie 15 minut po zainstalowaniu...gowna typu Silkoroad,hero rohan,12sky jak dla mnie do smieci :) wlasnie jedyne jakie polecam to Perfect World, World of Kung Fu i Requiem Bloodymare :arrow: masz to sprawdz to :lol:

Trochę pohamuję Cię

ja juz chyba all mmorpg przetestowalem

Nie mógłbyś przetestować wszystkich, rynek jest tak wielki, że na świecie istnieją takie mmorpgi o których ani ty ani ja nie usłyszałem bo są robione tylko dla japońców. Jest tak wiele mmorpgów obecnie, że nie miałbyś tyle życia wszystkie przetestować.

skakać, a latać to trochę różnica O_o Musisz mieć łącze z 6mb, żeby tak szybko ściągać 2gb... Ja przy moim cieniutkim 3mb łączu tyle nie wyrobie = / Ale z jednym się z tobą zgodzę :P Requiem to gra warta polecenia ^^

dlaczego uwazacie,ze gra jest denna? opinie na necie są raczej pozytywne.

9klas (podział ze wzgledy na broń)

jest archer :D (i juz tą grę lubię)

craft

mounty

mining

rozbudwane questy

system reputacji

system "łowców głów"

auction hasue (w sensie,ze nie ma straganów na mieście)

a grafika ujdzie

mimo,ze nie grałęm, jestem na TAK

nie ma az tyle tych gier robionych tylko dla daleko wschodnich, czesto gdy odnosza sukces przechodza na international, jak nie to nawet nie warto :P :-? moze sie myle ale nie czepiajcie sie szczegolow, ja tylko chce z dobrego serca polecic wam ta gierke, rozmiarem nie jest az tak wielka bo nowy klient ma ok 900mb

[ Dodano: 2008-10-12, 21:26 ]

no przemcio dzieki za wsparcie :lol: dodales obrazenia do rany hihihihi sam bym to ujal ale troszku spalilem i lyknalem , zdziebko posiany jestem :roll:

Aż dziwne że o niej nie słyszałem kaczy jaki masz w niej lewel?

nie zgodze sie z Toba przemcio :mrgreen: sa aukcje oraz sa stragany typu kot w butach :P

gralem w nia przed wakacjami i mialem 40 lvl swordmana :P bylem w jedynej polskiej gildii gdzie mialem tytul lorda, polakow wtedy bylo niewielu, ok 40 nie wiem jak teraz, przestalem grac chyba w lipcu bo nie mialem czasu ;p i juz mi sie nie chcialo, jak znow mialem czas zaczalem obrabiac Perfect World :D

RmK jak śmiałeś wypowiedziec moje imie ! :D

Dawno mnie nie było i już obraża swego Pana no no no :P

A tak na temat to gra jest hmmm, dziwna z tego co na filmikach oglądałem:P

Ej ludzie on ma racje super gra;]

tylko straszne lagi sie ma i steruje sie kamera jako myszka ;/

Pozatym jak ktos tam Gra PLX Na Prv napiszcie nicki

Moje To "Polka" & "KakaaaPL

//Po co to pogrubiasz? Ja nie widzę, że było to tego warte... Jeszcze jedna taka akcja i Warn... - RmK

ja znow zaczalem grac po paru miesiecznej przerwie, mile zmiany , dodano 20 wiecej leveli, teraz max mozna uzyskac 80 , gierki naprawde nie ma co oceniac po screenach, gameplej jest wysmienity, gra nie jest zagmatwana wszystko l;adnie prosto z mostu wiec nie ogarniajacy ogarna w mig i naciesza sie z pewnoscia...moj nowy nick w grze "KaC2Ypl",

polska gildia w grze "TerazPolska" przyjmuja od 20 lvl , o przyjecie piszcie do RottPL

:lol:

Ancient Pagoda dzis przeszedlem :-P http://pl.youtube.com/watch?v=EC0d6UieD0M&...feature=related

zaraz sobie ciebie dodam do ziomkow Kakaaa:p dzb

Jako gość który na grach sie nie zna musze stwirdzic:

-grafika? zal.pl to bylo i to pare lat temu

-dzwiek? 20-30min swietny a potem? da sie go wylaczyc a to zaleta

-skille? pamietacie dungeon siege? byly lepsze animacje ale w koncu to single, wybaczcie

-moze questy? slow brak , powiedz ze to nie mniej niz klasyka?

Ogolnie jako jołtubowiec chciałbym poznac jedną przewage tej gry nad resztą

ps. Noob przeprasza ale chce wieziec co jest lepsze:P

Ja mam pare pytania do ludzi którzy graj w to to :P

1. jak wyglada PVP(wszystko w szczegółach, czy bijemy się na arenach, czy pvp w każdym miejscu, jeśli nie podba mi sie gostek to moge go PK'nąć itp itd??)

2.Item Mall też wszystko ? (czy są jakieś item przez które donator jest bogiem :mrgreen: czy mozna te itemki tredować :P itp )