Witam mam na sprzedasz dokładnie 2 konta, albo po prostu na wymianie ponieważ poszukuje gry jakiejś innej niż wot.
Sprzedaje razem full komplet czyli email też
Sprzedaje ponieważ zmieniam swoje życie szczegółów nie będę wam podawał
Konto nr 1
Czołg znajdujące się w garażu:
KW Jednym słowem bestia, czołg wymaskowany, w tym czołu nie mam zbadanego kw1s oraz S51, Działo 152mm w tym czołgu potrafi zdziałać nawet jeżeli wrzuci cię na sam szary koniec listy.
KW-3 I również to samo co poprzednik, w tym czołgu tylko uzbierać na isa, w tym czołgu nie mam zbadanego tylko i wyłącznie działa 100mm bo po co?
M2 Medium Tym czołgiem grałem już wcześniej ale go sprzedałem ponieważ brakowało mi kasy na następny czołg, i ponownie go kupiłem kilka dni temu a żeby pograć na niskich tierach. Czołg elitarny
Sherman e8 Mi tym czołgiem grało sie hmm tak w miare,czołg wymaskowany zbierać na t20 tylko
T25AT i na koniec mój kochany czołg, baaardzo lubie tym czołgiem grać, bardzo mobilny dobre działo po prostu cud. brakuje 10k expa do T28 ale już nie długo go wbije bo sporadycznie tym czołgiem gram. Jeżeli zdobędę to wrzucę screena jako dowód
Drugie konto jest nowe 50 bitew mam na nim rozegranych i jest rozwijana Artyleria USA, aktualnie jestem na M37 lecz już w najbliszym czasie zostanie zdobyty M7 Priest
Jeżeli macie jakieś dodatkowe pytania proszę pisać lub dzwonić na skypa
GG: 8664915